Tarte Flambée Tento slaný koláč je tradiční alsaskou specialitou. 3koláče 3-6osob Chlebové těsto 450g Chlebové těsto: mouka hl. 400g Připravíme kvásek,droždí rozmícháme s dvěma lžícemi vlažné vody a necháme odpočinout 15minut Do kvásku přisypeme přesátou mouku a zbytek vlažné vody,vše propracujeme v hladké těsto a necháme odpočnout Těsto rozdělíme na tři díly a vyválíme kulaté nebo obdélníkové tvary které potřeme směsí creme fraiche (popř. kysaná smetana) a fromage blanc 40% (tvaroh) posypeme nakrájenou cibulí na měsíčky a slaninou nakrájenou na malé hranolky. Dáme péct do předem rozehřáté trouby na 250°C 8-10minut. Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla restaurace La Gare |
- RESTAURACE - KUCHYNE - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHUDKY - MAPA -