Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v září 2017

Nové menu v restauraci Villa St. Tropez

Ruzyňská restaurace St. Tropez, která se zaměřuje na francouzskou kuchyni, připravila nové podzimní menu.

Hovězí carpaccio s lanýžovým olejem a parmazánem, mušle svatého Jakuba kořeněné kari
s kukuřičným pyré, lososové carpaccio se sezamovým olejem, filet z tresky s restovaným špenátem, vepřová panenka s celerovým pyré a rozmarýnovou omáčkou, jehněčí hřebínek s bylinkovou krustou se špenátem a pečenými brambory, telecí striploin steak s liškovou omáčkou, bramborovým pyré
a restovaným špenátem, svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem, pomerančový cheesecake a rebarborový koláč s vanilkovou zmrzlinou.

Více informací o restauraci na www.s-tropez.cz

Nové menu v restauraci Villa St. Tropez
Nové menu v restauraci U Malířů

Miroslav Doležal, šéfkuchař luxusní restaurace U Malířů, přichystal nové menu.

Hovězí tataráček s hruškami a lanýži, koktejl z kamčatského kraba, humří bisque s raviolou plněnou humřím masem, křepelčí supreme s brynzovými nočky, hovězí entrecote s bordelaise omáčkou a bramborovými chipsy, flambovaný chateaubriand s hříbkovou omáčkou, bramborové gnocchi s černým lanýžem, čokoládový mousse s pomerančovým sorbetem, flambované jahody s krémem chantilly a další lahůdky.

Více informací o restauraci www.umaliru1543.com

Restaurace U Malířů
Nové menu v restauraci Ateliér Kalina

Šéfkuchař restaurace Atelier Kalina, Mirek Kalina, připravil nové podzimní menu.

Hovězí tartar s lesními houbami a křepelčím vejcem, hovězí pupek s bramborovým fondantem
a omáčkou z lišek, králičí roláda s lesními houbami a bramborovým škubánkem, jehněčí kotletky
a hrudí s liškami, mořský jazyk s omáčkou z přepuštěného másla, pečený telecí brzlík a smažený jazyk se žloutkovou kroketou, sněhová koule plněná šlehačkou a rybízem a další speciality.

Více informací o restauraci na www.atelierkalina.cz

Nové menu v restauraci Ateliér Kalina
Oktoberfest v restauraci Na Farkáně

V září můžete v restauraci Na Farkáně ochutnat mnichovské speciality.

Grilovaná mnichovská bílá klobása, pikantní buřty na pivu s červenou cibulí a zeleninou, vepřové koleno na černém pivu se zelným salátkem, hořčicí a křenem, smažený vepřový řízek s mačkanými brambory s kysaným zelím a slaninou, jelení guláš na černém pivu s bavorským kulatým knedlíkem, špecle s uzeným masem a kysaným zelím a kynutý germknödel s povidly, vanilkovým šodó
a mákem.

Více informací o restauraci na www.nafarkane.cz

Oktoberfest v restauraci Na Farkáně

Nové menu v restauraci Salabka

Restaurace Salabka připravila nové podzimní menu. Pstruh lososovitý s avokádovým krémem
a melounem cantaloupe, telecí váleček s pórkovým konfitem, křepelka s brokolicovým pyré, hovězí hrudí se zauzeným jazykem a pikantní čočkou beluga, bok z divočáka s topinamburem
a pastiňákovým pyré, jehněčí hřbet s lilkovým pyré a krémem z kozího sýra, tonka panna cotta, čokoládové textury s makronkou s karamelem.

Více informací o restauraci na www.salabka.cz

Restaurace Salabka

Houby v restauraci Columna

V restauraci Columna připravili na září houbové menu.

Carpaccio z nakládaných hub s kuřecí terinkou a lanýžovým olejem, hříbkový krém s rozmarýnem, houbová smaženice, smažené houby s bramborami grenaille, hřbet z muflona s drůbeží fáší, glazovaným smržem a houbovým pyré a smetanový dezert koule s ostružinovým sorbetem.

Více informací o restauraci na www.restauracecolumna.cz

Restaurace Columna

Zářijové degustační menu v restauraci Chateau St. Havel

V zámecké restauraci Chateau St. Havel v pražské Krči připravil šéfkuchař Ondřej Slanina, známý
z pořadu Kluci v akci, nové 6 chodové degustační menu.

Rolk z kozího sýra s litchi v tempuře, ořechy a malinovým prachem, hříbkový krém s omeletou, gratinované žampiony v pancettě s křepelčím vejcem a čedarem, candát s houbovou smaženicí, květákem v panko strouhance a koprovým krémem, hovězí svíčková s houbovým prachem a brioškou s telecím brzlíkem a pečená hruška s bezinkovým gelem, švestkovým krémem a ořechy.

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel

Farmářské trhy v Praze na Náplavce

V září přímo od českých farmářů nakoupíte čerstvé bylinky, zeleninu, dýně, houby, ovoce, čerstvé hovězí, jehněčí i vepřové maso, krůty, kachny, čerstvé sladkovodní ryby, kuřata, slepice a masné výrobky, mléko a mléčné výrobky, vejce, máslo, mošty, pečivo, med, řezané květiny a mnoho dalšího.

Více informací na www.farmarsketrziste.cz

Farmářské trhy v Praze

Krevetove hody v restauraci Ada, 6. září

Šéfkuchař luxusní restaurace Ada hotelu Hoffmeister&Spa***** připravil na konci léta krevetové hody inspirované čilskou kuchyní.

Krevetové ceviche, taštičky Empanadas plněné krevetami a salsou a restované krevety na zázvoru, chilli a česneku.

Více informací o restauraci na www.hoffmeister.cz

Krevetove hody v restauraci Ada, 19. - 30. června
Kurzy vaření v Chefparade v září

Škola vaření Chefparade připravila na září řadu zajímavých kurzů.

Například kurz zaměřený na Asian Fusion, kde se naučíte připravovat jarní závitky s arašídovým dipem, banánovou polévku, hovězí kari s ananasem a batáty a nudlový salát se zeleninou, koriandrem a kuřecím masem.

Více o aktuálních kurzech na červen na www.chefparade.cz

Nové kurzy vaření v Chefparade

© 2008-2017 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Google+ Pinterest Restaurant-guide.cz LinkedIn

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz