Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v únoru 2017

Sladkovodní ryby v restauraci Ada, do 5. března

Šéfkuchař luxusní restaurace Ada hotelu Hoffmeister&Spa***** připravil několik rybích specialit.

Filet z lína s fazolovým salátkem s kustovnicí a koriandrem, krémová rybí polévka s kaviárem
a celerovou pěnou a sumec s čočkovým risottem a citrusovou pěnou.

Více informací o restauraci na www.hoffmeister.cz

Sladkovodní ryby v restauraci Ada, do 5. března
Nové menu v restauraci Blue Wagon

Vinohradská restaurace Blue Wagon připravila nové zimní menu.

Kachní rillettes, feta s vícebarevnou řepou, hovězí vývar z oháňky s hovězím jazykem, zeleninou
a křenem, foie gras s hlohem, rozmarýnovým prachem a brioškou, hřbet z králíka s liškami a černým kořenem, pečený bok s bramborovým fondánem, křenem a jablečným pyré, daňčí hřbet s batátovým pyré, candát s tuřínovým fondánem, česnekovou pěnou a kefírem, pohankové risotto s houbami
a další speciality.

Více informací o restaurací na www.bluewagon.czAdresa

Nové menu v restauraci Blue Wagon
Slavnostní prvorepublikové menu v restauraci Franz Josef, 24. a 25. února

Grand Hotel Bohemia u příležitosti oslav 90. let svého provozu připravil mimořádné 5 chodové menu složené z prvorepublikových receptů. Ananasový salát, drůbeží vývar s játrovými knedlíčky
a smaženým hráškem, smažený lososový pstruh s hráškovými kornouty a křenem, jehněčí kotletky nadívané žampiónovou kaší s olivami, brambory a lanýžovou omáčkou a vanilková zmrzlina
s meruňkovou omáčkou a kaštany.

Více informací o restaurací na www.grandhotelbohemia.cz

roláda z candáta s koprovou omáčkou a konfitovaným bramborem
Nové menu v restauraci Salabka

Restaurace Salabka připravila nové zimní menu. Dýňový krém, kachní kaldoun, zauzený sumec
s nakládanou řepou, svatojakubské mušle s grilovaným pórkem, hovězí tataráček s nakládanou kedlubnou, kachní paštika s rebarborovým pyré, halibut s espumou z krupicové kaše, fenyklem
a celerovým pyré, treska s vinnou omáčkou a bramborovým pyré, zvěřinový konfit s houbami, hovězí hrudí s pastinákem, krupicová kaše s karamelizovanými banány a další speciality.

Více informací o restauraci na www.salabka.cz

Restaurace Salabka

Tučný čtvrtek v Ambiente, 23. února

Ve všech Lokálech Ambiente se na masopustní "tučný čtvrtek" 23. února budou podávat za stejné ceny dvojnásobné porce všech jídel a dvojité panáky. Vydatná jídla, větší porce a dvojité panáky nabídnou i v dalších restauracích skupiny Ambiente.

Více informací o akci na jidloaradost.ambi.cz/clanky/tucnak-prichazi

Tučný čtvrtek v Ambiente, 12. února
Polární treska v Kampa Parku

Noblesní restaurace Kampa Park na Vltavě přímo u Karlova mostu připravila na celý únor speciální menu z polární tresky.

Tresčí játra s jarní cibulkou, smažené tresčí jazýčky se salátem z červené řepy, polévka z tresky
s citrónovou trávou a kokosovým mlékem, pečená polární treska s pečeným celerem a jako dezert sladká rýže s malinovou omáčkou, mandlemi a sorbetem.

Více informací o restauraci na www.kampagroup.com

Polární treska v Kampa Parku
Řízky v restauraci Hrnečku vař, 5. - 9. února

Holešovická restaurace Hrnečku vař připravila řízkové speciality na začátek února.

Česká restaurace Hrnečku Vař! v rámci akce Řízkové Reggae ve dnech 5. – 9. února připravila řízky na 10 způsobů. Vepřový řízek smažený, přírodní na žampiónech, savoyský a švýcarský, z kuřecího masa v cornflakes s medovo-hořčičnou omáčkou, chalupářský nebo svatováclavský, vídeňský telecí řízek, holandský z mletého masa a rozmanité přílohy.

Více informací o restauraci na www.restauracehrneckuvar.cz

Hrnečku Vař

Pravidelné degustace vín v Deli Shop

Karlínská lahůdkárna a bistro Deli Shop pravidelně pořádá řízené degustace vín.

Ve čtvrtek, 23 února se seznámíte důkladně s francouzskými burgundskými víny Saint Bris
a Maranges, Marsanne z Cotes du Rhone, červená vína z jižní Rhony a další. K vínům nebudou chybět kvalitní sýry z nabídky Deli shopu. Cena 950 Kč

Více o podniku na www.deli-shop.cz

Pravidelné degustace vín v Deli shop

Valentýnské degustační menu v restauraci Chateau St. Havel

V zámecké restauraci Chateau St. Havel v pražské Krči připravil šéfkuchař Ondřej Slanina, známý
z pořadu Kluci v akci, nové 6 chodové degustační menu inspirované Valentýnem.

Pečená perlička s pěnou z kozího sýru a gelem z řepy, humří bisque se šafránovou pěnou, grilované svatojakubské mušle s raviolou s uzeným lososem a koprovou pěnou, rolka z candáta se zeleninovými nudlemi, hovězí steak s foie gras, lanýžovým pyré a pórkem a čokoládové sufflé
s jahodovým tataráčkem.

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel
Únorové kurzy vaření v Chefparade

Škola vaření Chefparade připravila na únor řadu zajímavých kurzů.

Například kurz valentýnských čokoládových pralinek a lízátek cake pops, nebo italské menu zaměřené na speciality z chobotnice, kde se naučíte připravovat marinovanou chobotnici
s tapenádou, chobotnici na grilu a další speciality.

Více o aktuálních kurzech na leden na www.chefparade.cz

Nové kurzy vaření v Chefparade

© 2008-2017 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Google+ Pinterest

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz