Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v lednu 2018

Nové menu ve Francouzské restauraci Art Nouveau

Šéfkuchař luxusní francouzské restaurace Art Nouveau Patrik Bečvář přichystal nové menu.

Krémové šnečí ragú se žampiony a šunkou, vepřový bůček marinovaný v zázvoru a česneku, humrová polévka, jehněčí se zastřeným vejcem s holandskou omáčkou, hřbet ze selátka s foie gras omáčkou, pečené kachní prso s bramborovými šiškami a červeným zelím, grilovaný halibut
s omáčkou z ústřic a bílého vína, tagliatelle s vejcem sous-vide a s černým lanýžem
a čokoládový řez.

Více informací o restaurací na www.francouzskarestaurace.cz

Nové menu ve Francouzské restauraci Art Nouveau

Nové menu v restauraci Na Farkáně

Ve stylové restauraci Na Farkáně připravili nové menu.

Hovězí tataráček, jemné plátky uzených kachních prsou, parmská šunka s bazalkovým pestem, konfitované kachní stehno s kapustou, jehněčí ramínko na rozmarýnu se špenátovými noky, telecí Saltimbocca s omáčkou s bílým vínem a petrželovými brambory, vepřová panenská svíčková na hříbkové omáčce se smetanou, domácí noky se zvěřinovým ragú a domácí tiramisu stracciatella.

Více informací o restauraci na www.nafarkane.cz

Nové menu v restauraci Na Farkáně
Degustační menu v restauraci Augustine, 18. - 21. ledna

Marek Fichtner, šéfkuchař luxusní restaurace Augustine, přichystal nové menu.

Telecí tatarák s kaparovou majonézou, souflé ze zauzeného candáta, siven se champagne omáčkou, kachní prso s dýňovými noky, přeštické prasátko s omáčkou ze svatotomášského piva, dušená kančí líčka se špekovým muffinem, hovězí burger s Foie gras a domácí medovník se smetanovou zmrzlinou a další speciality.

Více informací o restaurací na www.augustine-restaurant.cz

Degustační menu v restauraci Augustine, 18. - 21. ledna
Dny japonské kuchyně v restauraci Columna

Restaurace Columna připravila na leden několik specialit z japonské kuchyně.

Tom Yum s trhaným kuřecím masem, kokosovým mlékem, chilli a koriandrem, sushi s tuňákem, lososem a avokádem, smažené krevety v panko strouhance s pikantní majonézou, sójovou omáčkou, zázvorem a wasabi, pečená krůtí prsa v sezamu na zeleninovém kari s jasmínovou rýží
a řasami wakame a créme brulée s jahodami.

Více informací o restauraci na www.restauracecolumna.cz

Dny japonské kuchyně v restauraci Columna
Degustační menu v restauraci Augustine, 18. - 21. ledna

Marek Fichtner, šéfkuchař elegantní restaurace Augustine, připravil speciální degustační menu
o 6 chodech.

Mrkev s hořčicí a rozinkou, červená řepa s kozím sýrem a piniovými oříšky, zvěřinové consommé
s raviolami a zeleninou, halibut s červenou řepou a pohankou, jelen s dýní, jablkem a pivem Sv. Tomáše a mochi dezert s hořkou čokoládou. Cena za osobu: 1.250 Kč (1.600 Kč s nápojovým párováním).

Více informací o restaurací na www.augustine-restaurant.cz

Nové menu v restauraci Augustine
Degustační večeře v restauraci Elements, 24. ledna

Italská restaurace Elements připravila mimořádnou degustační večeři spojenou s ochutnávkou vín Brunello di Montalcino z toskánského vinařství Lisini. Šéfkuchař pro tuto příležitost připravil 4 chodové menu. Telecí brzlík s javorovým sirupem, houbovým prachem a čekankou, kančí ragú
s pappardelle, jehněčí s vínovou omáčkou a šafránovou kaší a výběr toskánských sýrů.
Cena na osobu 1.890 Kč včetně vín.

Více informací o restauraci www.elementsrestaurant.cz

Degustační večeře v restauraci Elements, 24. ledna
Nové menu v restauraci Kandelábr

Kuchařský tým vyšehradské restaurace Kandelábr přichystal nové zimní menu.

Grilované tygří krevety v chilli a česneku, panenka plněná sušenými švestkami s rozmarýnovými brambory, špíz z vepřové panenky v anglické slanině, roštěná na roštu s fazolkami na slanině, králičí hřbet se šťouchanými brambory, steak z tuňák s hráškovým pyré, grilované kachní prso s omáčkou
z červeného vína, hovězí burger se sýrem, vejcem a pancettou, hovězí rumpsteak, čokoládové suflé s vanilkovou zmrzlinou a slaným karamelem a vanilkové créme bruleé.

Více informací o restauraci www.restaurantkandelabr.cz

Nové menu v restauraci Kandelábr
Lednové degustační menu v restauraci Chateau St. Havel

V zámecké restauraci Chateau St. Havel v pražské Krči připravil šéfkuchař Ondřej Slanina, známý
z pořadu Kluci v akci, nové 5 chodové degustační menu.

Sušené kachní prso s hruškovým chutney, foie gras a brusinkovou omáčkou, čočková krémová polévka s kari a šunkovou omeletou, smažený kozí sýr s krémme z avokáda, tuňák s baklažánovým pyré a patizonem, vepřová panenka s ratatouille a tvarohový parfait s palačinkou a kávovým želé.

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel
Nové menu v restauraci Agave

Luxusní mexická restaurace Agave připravila nové zimné menu.

Krevety smažené v rýži s fazolemi a opraženým česnekem, quesadilla s hovězím masem, tacos
s trhaným kachním masem, kuřecí burrito s opečenými sladkými bramborami, grilovaný mořský ďas s mexickou rýží a paprikovou omáčkou, hovězí rib eye steak se salátem kimchi a pečenou bramborou, pikantní burger a s bramborovými spirálami a churros s čokoládovou omáčkou
a kokosovou zmrzlinou.

Více informací o restaurací na www.agaverestaurant.cz

Restaurace Agave
Nové zimní menu v restauraci Hergetova Cihelna

Vojtěch Václavík, šéfkuchař restaurace Hergetova Cihelna, připravil nové zimní menu.

Šneci po burgundsku, špaldové dýňové risotto, koktejl z grónských krevet, parfait z kachních jater, zauzený kaviár z lososovitého pstruha, grilované tygří krevety s beurre blanc omáčkou, tatarák
z jeleního hřbetu, pečený candát s krémovou celerovou omáčkou, pošírovaný platýz s mušlovou omáčkou, ossobuco z jeleního kolínka se šípkovou omáčkou a bramborovým pyré, pečený jehněčí hřebínek s omáčkou z karamelizované cibule a balsamica, mrkvový dortík s kokosový sorbetem
a další speciality.

Více informací o restauraci na www.kampagroup.com

Nové zimní menu v restauraci Hergetova Cihelna
Nové menu v restaurci Buddha Bar

Jan Voráček, šéfkuchař Buddha baru, připravil na podzimní a zimní období nové menu.

Knedlíčky siu mai s chilli omáčkou a zázvorovým dresinkem, vepřové knedlíčky gyoza s lanýžovou omáčkou, kachní foie gras, humr s omáčkou z japonských švestek Ume, kachní prso s hoisin
a lanýžovou omáčkou, selečí hřbet se žlutým curry, hovězí svíčková třinácti vůní, rolky s lososem
a tuňákem, smažené kalamáry s avokádem a okurkou, rolka s wasabi krevetou a mučenkový cheesecake.

Více informací o restauraci www.buddha-bar.cz

Nové menu v restaurci Buddha Bar

Kurzy vaření v Chefparade v lednu

Škola vaření Chefparade připravila na leden řadu zajímavých kurzů.

Například kurz zaměřený na Asian Fusion, kde se naučíte připravovat kulajdu s houbami shitake, koriandrem a kokosovým mlékem, nudlový salát s edamame, tamarindem a galangalem, bůček s hoisin omáčkou a coleslaw salátem, jarní rolku s řepoou, nivou, okurkou, česnekem, mátou a zakysanou smetanou a grilovanou broskev s kokosovým pudinkem, limetkou a chilli.

Více o aktuálních kurzech na www.chefparade.cz

Nové kurzy vaření v Chefparade

© 2008-2018 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Google+ Pinterest Restaurant-guide.cz LinkedIn

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz