|
Nové menu v restauraci Dejvická 34
Restaurace Dejvická 34 na stejnojmenné adrese zve na zbrusu nové menu: ochutnejte chobotnicové carpaccio s artyčoky, tatarák Black Angus s lanýžovým perníkem, z hlavních chodů mořský jazyk s kaparovou omáčkou, raviolly plněné houbami s pečenými lískovými a piniovými oříšky, grilované jehněčí karé s bílou čekankou na pomerančích a mnoho dalších specialit. Více informací o restauraci na www.dejvicka34.cz |
|
Březnové speciality v restauraci Tiskárna Národní a Jindřišská
Obě restaurace Tiskárny Národní a Jindřišská na březen připravily pro své hosty speciální menu. Ochutnejte pivní cibulačku s romadurovou kroketou, hlívu královskou v těstíčku s brynzovou omáčkou, z hlavních jídel telecího pavoučka s krupicovými noky dle receptu z roku 1914 nebo hřbet divočáka na grilu se šípkovou omáčkou s pečenou bramborovou kaší. Sladkou tečkou na závěr je pak větrník s karamelovým krémem a šlehačkou. Více informací o restauraci na www.restauracetiskarna.cz |
|
Limitované menu v Hard Rock Café
Speciální nabídku k Mezinárodnímu měsíci žen nabízí Hard Rock Café od 1.3. do 30.4. Těstoviny radiatori s česnekovo-cibulovou omáčkou s chřestem a dýní, jarní salát v balzamikovém octu s kozím sýrem a ovocem, mahi grilované s citronovým máslem, podávané s jarní zeleninou na opečené housce s hranolky nebo mramorový dort s vanilkovou zmrzlinou. Chybět nesmí ani tematické drinky. Více informací o restauraci na cafe.hardrock.com/prague |
|
Nové březnové menu v restauraci Liandra
Italská restaurace Liandra v březnu nabízí speciální mušlové menu. Pochutnejte si na gratinovaných novozélandských mušlích, smažených mušlích v tempuře, mušlích se zeleninou, plněných raviolách s mušlemi a ricottovou omáčkou s krevetami nebo na hřebenatkách na másle se špagetami aglio olio. Více informací o restauraci na liandrapastaristorante.cz |
|
Sezónní menu v restauracích La Casa Trattoria
V obou pobočkách La Casa Trattoria V Jámě a na Žižkově Vás od března čeká nové sezónní menu. Variace nejoblíbenějších předkrmů (mj. grilované kalamáry, tygří krevety, mušle sv. Jakuba), gnocchi s mušlemi Sv. Jakuba a mořským chřestem, plátky z telecí kýty se šalvějí a šafránovým risottem nebo filet mořského okouníka s restovanou zeleninou a grenaille. Více informací o restauraci na www.lacasatrattoria.com |
|
Březnové speciality v restauraci Mlýnec
Restaurace Mlýnec u Karlova mostu připravila na březen několik specialit. Ochutnejte chapadla z kalamárů s fermentovaným rajčete, sushi rýží Nishiki, zázvorem a koriandrem, pošírovaného candáta s edamame hummusem, divokým květákem, topinamburem a omáčkou Beurre blanc a jako dezert krém Chantilly s malinami, kardamonem a oříškovými sušenkami. Více informací o restauraci na www.mlynec.cz |
|
Michelinský večer v Trezoru Špork, 7. března
Večer ve společnosti michelinské hvězdy se uskuteční v Trezoru Špork (součást restaurace Červený jelen) 7.3.2024 od 18 hodin. Jediná ženská vítězka Bocuse D’Or, Léa Linster, vás zve na tatarák z tuňáka s foie gras, humří ravioly s omáčkou z krevet, candáta s omáčkou beurre blanc, na jehněčí hřbet Bocuse D’Or, Créme Brulée a vacherin. Lze doplnit vinným párováním. Více informací o restauraci na www.trezorspork.cz |
|
Speciální menu v Malostranské Besedě
Během března Vás restaurace Malostranská Beseda srdečně zve na speciální menu. Kapří hranolky, hovězí medailonky ze svíčkové s drůbežími jatýrky a bramborovými mřížkami, grilovaný špíz z lososa a tygřích krevet, pečenou kachní roládu s bramborovými nočky a dušeným zelím nebo konfitovaná hovězí žebra v BBQ marinádě se škvarkovým chlebem. Více informací o restauraci na www.malostranska-beseda.cz |
|
Nové snídaně v restauraci Spojka Karlín
Nové speciality ve snídaňové menu si můžete vychutnat v restauraci Spojka Karlín. Pošírované vejce s holandskou omáčkou, šunkou nebo uzeným pstruhem a muffinem, míchané vejce s kváskovým chlebem, šunkou od kosti a pažitkou, Croque madame, šakšuka s pošírovaným vejcem, pečenou paprikou, avokádem, cizrnou a chlebem lavaš, višňové taštičky s krémovým sýrem labneh, rýžová kaše s rybízovým kompotem a další. Více informací o restauraci na www.spojka-karlin.cz |
|
Farmářské trhy v Praze na Náplavce. Kubáni a Heřmaňáku V březnu přímo od českých farmářů nakoupíte čerstvé hovězí, jehněčí nebo vepřové maso, uzeniny, čerstvé sladkovodní ryby, kuřata, slepice a masné výrobky, mléko a mléčné výrobky, vejce, máslo, pečivo, med, marmelády, sirupy, koření a mnoho dalšího. Více informací na www.farmarsketrziste.cz |
|
Nové menu v restauraci Seasons
Restaurace Seasons v pražském hotelu Hilton zve na zbrusu nové menu. Můžete ochutnat zauzené mušle s omáčkou Vichyssoise, zimní zeleninový hot pot, řízek z telecí kýty se sýrovým fondue, lanýži a bramborovou slámou, kaštanové těstoviny s omáčkou z piniových ořechů nebo široký výběr specialit z grilu. Více informací o restauraci na seasonsprague.cz |
Restaurace Praha 1 | Restaurace Praha 2 | Restaurace Praha 3 | Restaurace Praha 4 | Restaurace Praha 5 | Restaurace Praha 6
Restaurace Praha 7 | Restaurace Praha 8 | Restaurace Praha 9 | Restaurace Praha 10 | Restaurace Praha okolí
© 2008-2024 Restaurant-Guide, email: info@restaurant-guide.cz
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autorů a vlastníka stránek
Pro majitele restaurací - chcete-li přidat svůj podnik nebo aktualizovat údaje, pošlete nám email