Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v březnu 2017

Nové jarní menu v restauraci Pagana

Italská rodinná restaurace Pagana připravila nové jarní menu.

Burrata s polníčkem, bazalkou a grepfruitem, gratinovaný lilek s parmezánem, vývar z kapouna se zeleninou a krevetovou raviolou, krém z černého kořene s hlívou, králičí ragú s penne a lardem, slávky na víně s těstovinami, ravioli s treskou a šafránovou pěnou, risotto se salsicciou, majoránkou a ovčím sýrem, jehněčí s artyčoky a bylinkami, polární treska pečená v sépiovém chlebu
s hráškovým pyré a omáčkou beurre blanc, nadívané kalamári s grilovaným lilkem, pannacotta
s rebarborou a další speciality.

Více informací o restauraci na www.pagana.cz

Nové jarní menu v restauraci Pagana
Mořské plody v CzecHouse Grill & Rotisserie, 18. - 26. března

Restaurace hotelu Hilton Prague připravila speciální menu pod názvem Moře v kuchyni. Ochutnáte tygří krevety na grilu se zázvorovým pyré a maracujovým savarinem, humří parfait s chipsy ze svatojakubských mušlí, zmrzlinou z chřestu a citrónovým krémem, marinovaného lososa s bazalkovou majonézou a kumquaty, halibuta a mořského ďasa s topinamburem a tuňáka s linguine, šafránem a houbami.

Více informací o restauraci na www.hiltonprague.com

Mořské plody v CzecHouse Grill & Rotisserie, 18. - 26. března
Nové menu v restauraci Aromi

Italská restaurace Aromi připravila nové menu.

Langustýny s cibulovým krémem, carpaccio z kranase s mučenkou a jogurtovou pěnou, vejce
s grilovaným morkem a květákovým krémem, řepa s parmezánovou zmrzlinou, polévka z chobotnice s fenyklem, mrkví a krevetovými tortelli, pappardelle s bažantím ragú, agnalotti s burratou, lanýžem
a hříbky, risotto s krevetami a kroketami z tresky, treska s fazolovým ragú a mušlemi, dušený telecí krk se šťouchaným bramborem, pečený ananas s karamelovým prachem a další novinky.

Více informací o restauraci na www.aromi.cz

Nové menu v restauraci Aromi
Jedlé koktejly v Cloud 9, 22. března do 2. dubna

Roman Uhlíř, mixolog známého baru na střeše hotelu Hilton Prague a šéfkuchař Franco Luis připravili v druhé polovině března připravili zajímavé koktejly postavené na chutích známých spíše
z talíře než sklenice. Ochutnáte Smoked Salmon Martini, Liquid rucola salad, Bacon Barrels punch
a řadu dalších.

Více informací o baru na www.cloud9.cz

Jedlé koktejly v Cloud 9
Asijský degustační večer v Sokolovně Průhonice, 23. března

Průhonická restaurace připravila speciální degustační menu inspirované asijskou kuchyní.

California rolky s lososem, avokádem, majonézou, kaviárem a ponzu omáčkou, pikantní thajská tom yum polévka s krevetami a kokosovým mlékem, kuřecí taštičky s jasmínovou rýží, wakame salátem a česnekovou omáčkou, tuňák obalený v sezamu, kalamáry v tempuře, marinovaný losos a rýžový pudink s mangovým chutney.

Více informací o restauraci na www.sokolovnapruhonice.cz

Asijský degustační večer v Sokolovně Průhonice, 23. března
Speciální menu v restauraci Columna

Restaurace Columna připravila na březen menu zaměřené převážně na mořské plody a ryby.

Slávky na česneku s kořenovou zeleninou, slávky s roquefortovou omáčkou, capraccio z mušlí Svatého Jakuba s pomerančovou omáčkou a sektem, mořský ďas s grilovanými rajčaty a květákovým pyré, filet z pražmy se šafránovým risottem a citrónový cheesecake.

Více informací o restauraci na www.restauracecolumna.cz

Speciální menu v restauraci Columna
Italský víkend Na Krásné vyhlídce

Trójská restaurace Na Krásné vyhlídce připravila mimořádné menu zaměřené na jehněčí speciality.

Telecí tataráček s bruschettou, krevety na grilu se špenátem, toskánská polévka ribollita, pappardelle s králičím ragú, tagliolini se slávkami na víně, jehněčí v bylinkové krustě s hráškovým pyré, filet z mořského vlka s grilovaným fenyklem a krevetovou omáčkou a citrónová pannacotta.

Více informací o restauraci na www.nakrasnevyhlidce.com

Jehněčí hody na Krásné Vyhlídce, 9. - 18. října

Degustace šumivých italských vín v restauraci Vino di Vino, 14. března

V italské restauraci Vino di Vino připravili v polovině března mimořádnou ochutnávku italských šumivých vín z vinařství La Montina.

Franciacorta Rosé demi-sec, Franciacorta Satén brut, Trento doc brut PEDROTTI, Franciacorta Millesimato brut a Champagne brut PHILIPPE COSTA . Občerstvení formou rautu.
Cena na osobu 800 Kč

Více informací o restaurací na www.vinodivino.cz

Restaurace Vino di Vino
Nové menu v restauraci COMO

Restaurace COMO na Václavském náměstí připravila nové menu.

Tataráček z lososa, čerstvé jarní závitky s arašídovou omáčkou, grilované krevety s quacamole, sashimi z mořského vlka, tuňáka a lososa, sépiové risotto s mořskými plody, gnocchi s chorizem, kozím sýrem a salátkem z rukoly, hovězí steak s hranolky a grilovanou zeleninou, pečené kachní prso s pyré ze sladkých brambor, čočkou a restovanou kapustou, srnčí kýta se šípkovou omáčkou, treska s polentou, hrachovou kaší s mátou a tatarkou, čokoládový ganache s oříšky, pomerančem
a zázvorovou sušenkou a další speciality.

Více informací o restauraci na www.comorestaurant.cz

Nové menu v restauraci COMO

Farmářské trhy v Praze na Náplavce

Je tu březen a farmářské tržiště na Náplavce opět jede. Přímo od českých farmářů nakoupíte čerstvé bylinky, čerstvé hovězí, jehněčí, i vepřové maso, krůty, kachny, čerstvé sladkovodní ryby, kuřata, slepice, husy, kachny a masné výrobky, mléko a mléčné výrobky, vejce, máslo, mošty, pečivo, med
a mnoho dalšího.

Více informací na www.farmarsketrziste.cz

Farmářské trhy v Praze

Nové degustační menu v restauraci Chateau St. Havel

V zámecké restauraci Chateau St. Havel v pražské Krči připravil šéfkuchař Ondřej Slanina, známý
z pořadu Kluci v akci, nové 6 chodové degustační menu.

Rolka ze pstruha s citrónovou pěnou a marinovaným květákem, drůbeží velouté s kachními srdíčky
a sázeným křepelčím vejcem, raviola s králičím masem, cuketovým krémem a celerovými chipsy, filet ze štiky s čekankou, červenou řepou a omáčkou z kaviáru, konfitované jehněčí a jehněčí kotletky se špenátovým quiche a mrkvovým knedlíčkem a maracujový koláč s čokoládou a kiwi sorbetem.

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel
Nové menu v restauraci Hrádeček

Restaurace Hrádeček v Kyjích připravila nové menu.

Marinovaná červená řepa s kozím sýrem, smažené jalapeňoas plněné čedarem, caesar salát
s ančovičkovým dresinkem a grilovaným kuřecím masem, hovězí flank steak, plněná vepřová panenka v anglické slanině,steak z krkovičky se sázeným vejcem, vepřová BBQ žebra, hovězí burger s čedarem a slaninou a další.

Více informací o restauraci na hradecek-praha.cz

Nové menu v restauraci Hrádeček

Sladkovodní ryby v restauraci Ada, do 5. března

Šéfkuchař luxusní restaurace Ada hotelu Hoffmeister&Spa***** připravil několik rybích specialit.

Filet z lína s fazolovým salátkem s kustovnicí a koriandrem, krémová rybí polévka s kaviárem
a celerovou pěnou a sumec s čočkovým risottem a citrusovou pěnou.

Více informací o restauraci na www.hoffmeister.cz

Sladkovodní ryby v restauraci Ada, do 5. března

Pravidelné degustace vín v Deli Shop

Karlínská lahůdkárna a bistro Deli Shop pravidelně pořádá řízené degustace vín.

Ve středu, 8. března se seznámíte důkladně s párováním bílých vín z Bordeaux, Hermitage, Friuli
a dalších oblastí se sýry. 28. března proběhne degustace vín ze "starých keřů" Evropy, kdy se můžete těšit na moselské vína, vína španělská z Toro, francouzské Cotes du Rhone a další. K vínům nebudou chybět kvalitní sýry z nabídky Deli shopu.

Více o podniku na www.deli-shop.cz

Pravidelné degustace vín v Deli shop

Španělské speciality v restauraci Tetu Brissy

V restauraci Tetu Brissy v pražských Benicích připravili na březen speciální nabídku specialit zaměřených na maďarskou kuchyni.

Husí paštika s hruškový pyré, maďarská gulášová polévka, pečený candát na víně s houbami, zeleninou a bramborovým pyré a tradiční maďarský čokoládový dezert rigó jancsi.

Více informací o restauraci na www.tetubrissy.cz

Restaurace Tetu Brissy
Březnové kurzy vaření v Chefparade

Škola vaření Chefparade připravila na březen řadu zajímavých kurzů.

Například kurz pouličních specialit z Vietnamu, kdy se naučíte připravovat salát s kuřetem
a banánovými květy, vietnamskou bagetu Bahn Mi, masové špízy na citrónové trávě, nudle
s hovězím masem a zeleninou a mixovat základní vietnamské omáčky.

Více o aktuálních kurzech na leden na www.chefparade.cz

Nové kurzy vaření v Chefparade

© 2008-2017 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Google+ Pinterest

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz