Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v lednu 2019

Degustační večer v Chateau St. Havel, 24. ledna

Proběhne ochutnávka vín z vinařství Sonberk, která bude doplněna 6 chodovým menu. Ochutnáte carpaccio z chobotnice s tomatovou espumou a lososovým kaviárem, kaštanový krém, grilované foie gras s králičími ledvinkami, dále pečeného mořského ďase baleného v pancettě v kombinaci s fazolovým ragú a zeleninovou kroketou nebo jehněčí hřebínek s rozmarýnovým suflé, špenátovou palačinkou a česnekovým demi glace. Na závěr passion fruit koláč. Cena za osobu: 1.450 Kč

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel
Nové menu v restauraci Deer

Od nového roku se můžete v restaurace Deer těšit na nové menu.

Restaurace nabízí restované foie gras s jablkovým chutney, dále uzená kachní prsa a koláč
s artyčoky, hříbkové risotto s dýní, biftek z mladého býka s batátovým gratain a omáčkou ze zeleného pepře nebo ravioli s jelením masem doplněné ragú z hříbků a zeleniny s restovanou dýní. Zvěřinové pokrmy zastupuje dančí hřbet tažený ve víně s bramborovo-batátovým pyré či jelení hřbet
s bramborovou roládou. Z ryb a mořských plodů jsou zde mušle sv. Jakuba s krevetami
a šafránovým risottem, filet z mořského vlka a mnoho dalšího.

Více informací o restauraci na www.deerprague.com

Nové menu v restauraci Deer
Degustační večer s italskými víny v restauraci V Zátiší

Restaurace V Zátiší si na středu 16. ledna 2019 od 19 hodin připravila degustační akci. Proběhne ochutnávka vín z italského vinařství Guiseppe Gabbas a gastronomický zážitek doplní vybrané pokrmy. Menu nabídne ceviche z mořského vlka, ravioli plněné ricottou a gorgonzolou s tomatovým dipem, telecí svíčkovou a marinované hovězí žebro s pyré z bílé ředkve s datlemi a špenátem jako hlavní chod a na závěr sýrový talíř. Minerální voda a espresso v ceně. Cena za osobu: 2.290 Kč

Více informacích o restauraci na www.vzatisi.cz

Degustační večer s italskými víny v restauraci V Zátiší
Lednové Masopustní menu v restauraci Mlýnec

Celý leden má restaurace Mlýnec v nabídce tradiční Masopustní menu. Zahrnuje vepřovou paštiku
s růžičkovou kapustou a zelím, dále pražskou šunku s červenou řepou a křenem, grilovaný hřbet
z přeštíka s bramborami a kroupami zdobený smaženou cibulkou a na závěr domácí buchty
s hruškami a citronovou omáčkou.

26. a 27. ledna si můžete navíc užít masopustní brunch.

Více informacích o restauraci na www.mlynec.cz

Lednové Masopustní menu v restauraci Mlýnec
Nové zimní menu v restauraci Balu Kitchen

Šéfkuchař restaurace na Krejcárku připravil nové zimní menu.

Grilované svatojakubské mušle s hráškovým pyré, topinamburová polévka s lanýžem a křepelčím vejcem, špenátový salát s marinovanou řepou, ořechy a gratinovaným kozím sýrem, daňčí hřbet se šípkovou omáčkou, dáňovým pyré a knedlíkem, lanýžové risotto, lanýžové brownies s ostružinovou omáčkou a mnoho dalších specialit.

Více informací o restauraci www.baluproject.cz/balu-kitchen

Nové zimní menu v restauraci Balu Kitchen
Nové menu v restauraci Al Castello

Italská restaurace Al Castello v Chotkových sadech připravila nové menu.

Bruschetta s rajčatovou salsou a sušenou šunkou, salát s kozím sýrem, ořechy a medem, rajčatová polévka s parmezánem, tagliatelle s houbovou omáčkou a parmskou šunkou, risotto
s hříbky a tyrolskou šunkou, dýňové risotto, hovězí steak s restovanými brambory a pepřovou omáčkou, vepřová panenka s kuskusem, filet ze pstruha se špenátem a bramborem, tiramisu, čokoládové sufflé a další.

Více informací o restauraci na alcastello.cz

Nové menu v restauraci Al Castello
Nové menu v restauraci Elements

Italská restaurace Elements hotelu President připravila nové menu.

Zaječí ragú se sýrem, carpaccio z mořského vlka s earl grey dresinkem, telecí jazyk s omáčkou martini, křenem a šalvějí, humr se sýrovou pěnou a hráškovými výhonky, fazolová polévka se salsicciou, šafránové risotto s mušlemi Sv. Jakuba, kachní ravioli, pošírovaná treska s těstovinami Paccheri, jehněčí maso s kaštanovými pappardelle, grilovaná chobotnice s uzeným lilkem
a fazolemi cannelini, sicilská pistáciová Cassata a další speciality.

Více informací o restauraci www.elementsrestaurant.cz

Nové menu v restauraci Elements
Nové menu v Plzeňské restauraci Anděl

Plzeňská restaurace Anděl a jeho nové menu nabídne paštiku z drůbežích jater zalitou portským želé, k pivu například pivní karbanátek doplněný zelným salátem s křenem, salámový salát s rajčaty, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, z hlavních pokrmů pečeného vrabce s dušeným zelím se slaninou a knedlíky, konfitované jehněčí kolínko s listovým špenátem, kuře na paprice, mini řízky z divokého selátka a mnoho dalšího.

Více informací o restauraci na www.restauraceandel.cz

Nové menu v Plzeňské restauraci Anděl
Nové menu v restauraci Lavande

Restaurace Lavande v Praze na Smíchově u Palackého mostu připravila nové zimní menu.

Grilovaná chobotnice s fazolovým pyré a restovaným chorizem, tataráček z mandlí a mrkve s créme fraiche a granátovým jablkem, hovězí patrami s červenou řepou a kozím sýrem, kachní prso
s dýňovým pyré, krémová celerová polévka s kokosovým mlékem, vepřová panenka s hříbkovou omáčkou, daňčí kýta s žemlovým knedlíkem, dýňové noky s kapustou, kaštany a sýrem, hříbkové risotto, perníkové créme bruleé se slivovicí a karamelizovanými švestkami a další speciality.

Více informací o restauraci na restaurantlavande.cz

Nové menu v restauraci Lavande
Nové menu v restauraci Art&Food

Rodinná restaurace a galerie moderního umění ART&FOOD Had připravila nové menu.

Salát s granátovým jablkem, ořechy a dýní, zauzený pstruh s křepelčím vajíčkem, hovězí tataráček, krémová tuřínová polévka s lanýžem a morkem, houbové risotto, sumec s nastavovanou kaší
a hlívou, srnčí svíčková a kroketa z divoké kachny s perníkem, ořechy a višněmi, zvěřinové klobásky, telecí brzlík s topinamburem a květákovými noky, maková kaše se švestkami a čokoládovou pěnou
a další speciality.

Více informací o restauraci na www.art-food.cz

Nové menu v restauraci Art&Food

Lednové degustační menu v restauraci Chateau St. Havel

Šéfkuchař Ondřej Slanina pro Vás v zámecké restauraci Chateau St. Havel přichystal nové
6 chodové degustační menu.

Tataráček z lososa s čočkovým ragú, krevetový bisque s krevetou, vepřová smažená terinka
s mrkvovou plackou, tuňák s tomatovým risottem, kachní prso se zázvorovými knedlíčky a celerovými hranolky a jako dezert arašídový dort s fíkovým krémem.

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel

Kurzy vaření v Chefparade v lednu

Škola vaření Chefparade připravila na leden řadu zajímavých kurzů.

Například kurz zaměřený na sladkovodní ryby, kde se naučíte připravovat správně lososa, candáta
s fenyklem, pstruha pečeného na másle se zeleninou nebo tataráček z lososovitého pstruha.

Více o aktuálních kurzech na www.chefparade.cz

Nové kurzy vaření v Chefparade

© 2008-2019 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Google+ Pinterest Restaurant-guide.cz LinkedIn

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz