Oslavte Silvestr v restauracích v Praze

Silvestr v doporučených restauracích v Praze

Oslavte Silvestr a příchod Nového roku v příjemné restauraci nebo baru, ve společnosti přátel, rodiny, vynikajících pokrmů, zajímavého programu a dobrého pití. Vybrali jsme pro vás v Praze několik restaurací a barů, které pro Vás připravily speciální menu a silvestrovský program.

Doporučené restaurace v Praze:

The Monkey Bar
Praha 1, Opletalova 21
Tel: 226 216 599

Silvestr ve velkém stylu slibuje The Monkey Bar a jeho Jungle Neon Party. Přijďte poslední den v roce na 5-chodovou večeři (carpaccio z mořského vlka, černá treska s pošírovanou ústřicí, jehněčí hřbet s bramborovou kaší s lanýžem, pečené foie gras s jablkem) nebo tapas bufet, v obou případech včetně neomezené konzumace vybraných nápojů. V rámci bufetu Vás čeká např. lososový tatarák, quiche s feta sýrem, smažené kuře, pečené hovězí s lanýžovou majonézou, gyoza s krevetami a zázvorem a mnoho dalšího.
Cena za osobu: bufet 4.750 Kč, večeře 6.750 Kč
Restaurace Obecní dům
Praha 1, nám. Republiky 1090/5
Tel: 222 002 770

Poslední den v letošním roce můžete strávit v unikátním prostřední restaurace Obecní dům, která nabízí silvestrovský bufet za doprovodu tradičního českého hudebního tria. Můžete se těšit na pivní hovězí guláš, pečenou kachní roládu, tradiční čočku na kyselo, smažené kuřecí a vepřové mini řízečky s bramborovým salátem, širokou nabídku předkrmů a dezertů. Součástí je neomezená konzumace piva, vína a nealkoholických nápojů a samozřejmě slavnostní přípitek.
Cena za osobu: 2.900 Kč
Coda Restaurant
Praha 1, Tržiště 9
Tel: 225 334 761

Restaurace CODA v hotelu Aria zve poslední den od 19 hodin v roce na 7-chodové menu. Můžete se těšit na tatarák z daňka, foie gras s uzeným úhořem, tartaletku s šafránovým krémem, grilovaného humra s mandarinkou, Chamagne sorbet, Wagyu steak s černým lanýžem a topinambury a čokoládový nugát s pomerančem jako dezert. Večeře zahrnuje neomezenou konzumaci vybraného vína, piva, nealkoholických nápojů a láhev šampaňského k půlnočnímu přípitku, nebude chybět živá hudba a půlnoční přípitek na střešní terase.
Cena za osobu: 14.900 Kč
Restaurace Zinc
Praha 1, V Celnici 2079/7
Tel: 221 822 300

Přivítat nový rok 2025 můžete v restauraci Zinc v hotelu Hilton přímo v srdci Prahy. Silvestrovská večeře zahrnuje neomezenou konzumaci v podobě rautu, vybraná vína, pivo, nealkoholické a teplé nápoje. Večerem bude doprovázet živá hudba.
Cena za osobu: 3.750 Kč
Restaurace U Zlaté studně
Praha 1, U Zlaté studně 166/4
Tel: 777 737 020

Degustační menu o 9 chodech a DJ na Vás silvestrovský večer od 19:00 hodin čekají v Terase U Zlaté studně s jedinečným výhledem na Prahu. Kanapky, terina s kachních jater s foie gras, krab s černým kaviárem, kambala s uzeným úhořem, humr pošírovaný v másle s dýní a kumquatem, hovězí svíčková Wellington doplní domácí pralinky a nechybí ani welcome drink, nealkoholické a teplé nápoje, neomezená konzumace vín v rámci vinného párování. Součástí večera je i půlnoční snack a přípitek na terase.
Cena za osobu: 19.900 Kč
Restaurace Mincovna
Praha 1, Staroměstské náměstí 930/4
Tel: 727 955 669

Slavnostní menu o 3 chodech nabízí na poslední večer v roce restaurace Mincovna. Po variaci tataráků (lososový, hovězí, zeleninový) Vás čeká výběr ze dvou variant hlavních chodů – filet pstruha s krevetou omáčkou a restovaný pak-choi s květákem nebo hovězí steak s foie gras, bramborový gratin a hráškové lusky. Jako dezert pak čokoládový dortík s malinovou omáčkou. V nabídce je i vegetariánská varianta (2.100 Kč) a menu pro děti do 12 let (1.500 Kč).
Cena za osobu: 2.500 Kč
Hotel Hilton
Praha 1, Pobřežní 1 (Hotel Hilton)
Tel: 224 842 125

Hotel Hilton Prague zve na oslavu silvestra společně s show v italském stylu 60. let „La Dolce Vita“. Nenechte si ujít živou hudbu, trumpetistku, divadlo, akrobaty, operu nebo módní přehlídku, to vše za doprovodu známých tónů písní Bella Ciao nebo Felicita. Pro poslední večer v roce můžete volit mezi restaurací Seasons, restaurací Atrium, Sky Barem Cloud 9 a dalšími originálními prostory hotelu Hilton. Nechybí ani dětský koutek Pinocchio.
Cena za osobu: od 3.490 Kč
Restaurace Bricks
Praha 1, Cihelná 2b
Tel: 732 950 960

Poslední den v roce s výhledem na Karlův most a také se speciálním degustačním menu o 7 chodech nabízí restaurace Bricks. Můžete se těšit na sashimi z Ahu tuňáka, tartar z jelena Sika s divokými kapary a sicilskými tomaty, tradiční krémovou kulajdu, kanadského humra s espumou z kukuřice, pečenou dýni a humřím bisquem, královské holoubě s karamelizovanou čekankou, keňskými fazolkami a kaštanovým pyré a dezert v podobě banánovo-tropického krému a pralinek. Součástí menu je vinné párování, nápoje a samozřejmostí je půlnoční přípitek. Večerem provází DJ.
Cena za osobu: 9.900 Kč
Restaurace Obecní dům
Praha 1, Náměstí Republiky 1090
Tel: 771 275 737

Secesní restaurace Obecní dům zve na silvestrovský bufet ve společnosti kapely Fragment. Čekají Vás mj. slávky na víně, smažené ústřice, zadělávaní šneci po pražsku, dušený hovězí Top Blade, krájený máslový krocan, pražská šunka s čočkou Beluga a sázeným vejcem, bohatá nabídka teplých i studených předkrmů a dezertů. Menu zahrnuje welcome drink a půlnoční přípitek.
Cena za osobu: 4.290 Kč
Restaurace Mlýnec
Praha 1, Novotného lávka 9
Tel: 277 000 277

6-chodová slavnostní degustační večeře, unikátní výhled na Karlův most, živá hudba a taneční zábava, to je silvestr v restauraci Mlýnec. Po welcome drinku se můžete těšit na pěnu z Foie Gras se švestkami, nugátem, perníkem a s pistáciovou brioche, Vichyssoise krémovou polévku s mušlemi sv. Jakuba, rybu svatého Petra s kaviárovou omáčkou a zeleninovou raviolou, Wagyu steak s lanýžovou kroketou a miso karamelovou omáčkou a čokoládovou kouli s jedlým stříbrem.
Cena za osobu: 11.500 Kč
Restaurace George Prime Steak
Praha 1, Platnéřská 111/19
Tel: 226 202 599

Oslavte Silvestr v restauraci George Prime Steak těmi nejlepšími americkými steaky. Tříchodové menu obsahuje tartar steak jako předkrm, bohatý výběr USDA Prime steaků (New York Strip, Rib Eye steak s kostí či bez kosti, T-Bone steak, Petit Filet Mignon) a dezert v podobě „Choux au Craquelin“, křupavých francouzských větrníčků z odpalovaného těsta s kokosovou pěnou, krémem z čokolády Valrhona Blond Dulcey a konfitovanými třešněmi.
Přejít nahoru