Kam na steaky v Praze? Pro milovníky mas a grilování jsme připravili seznam vybraných restaurací a steakhousů v Praze, které se zaměřují především na nabídku steaků z hovězího masa.
Vinohradská restaurace U Tellerů nabízí stařené steaky na grilu na dřevěné uhlí, například 60 dní za sucha vyzrálý hovězí rib eye steak, který je místní specialitou. Pod vedením šéfkuchaře Davida Kaliny k plzeňskému pivu z tanku dále ochutnáte moderní českou kuchyni a v letních měsících steaky můžete také vychutnat na letní zahrádce.
Rodinný podnik ART&FOOD Had nově zaměřuje koncept restaurace na steaky z kvalitního vyzrálého masa z celého světa, které připravují v restauraci na grilu. Masíčko je jako dort, ochutnáte například skvělé vepřové z plemene Duroc, francouzské kachní nebo holubí prsíčko, nízký i vysoký roštěnec nebo prémiový Wagyu steak. Jako předkrm vám rádi nabídnou špek z vlastní udírny nebo některou z klobásek, které v restauraci také vyrábějí a které je možno si zde v obchodě zakoupit na domů, spolu s dalším sortimentem včetně masa.
Bistro Beef Bar nabízí solidní výběr vyzrálého jihoamerického masa, převážně z Uruguaye a Argentiny, grilovaného na dřevěném uhlí v otevřené kuchyni. Dále můžete ochutnat skvělý tataráček, hovězí burger nebo tradiční newyorské hovězí Pastrami. Podnik má zajímavý výběr jihoamerických vín za dobré ceny.