Restaurant-guide.cz

Kam na steaky v Praze


Kam na steaky v Praze? Pro milovníky mas a grilování jsme připravili seznam vybraných restaurací a steakhousů v Praze, které se zaměřují především na nabídku steaků z hovězího masa.

Doporučené restaurace v Praze:

Restaurace Kantýna
Praha 1, Politických vězňů 5, Tel: 605 593 328

Skupina Ambiente provozuje v ulici Politických vězňů podnik zaměřený na steaky, klobásky a burgery, které zde připravují na otevřeném ohni. Koncept podniku je formou samoobslužného bufetu, u řeznického pultu si vyberete steak na gril, u dalšího pultu třeba krájený roastbeef, klobásky nebo vepřovou pečeni a u výčepu vynikající plzeňské pivo z tanku. S ohledem na koncept ve stylu rychlého občerstvení podnik nepřijímá rezervace. Součástí podniku je také řeznictví, kde si nakoupíte maso domů.

Restaurace George Prime Steak
Praha 1, Platnéřská 19, Tel: 226 202 599

V restauraci George Prime Steak se zaměřují na nabídku prémiových vyzrálých mas z amerického hovězího Black Angus USDA. Steaky zde připravují na vysoko-teplotním grilu Montague Legend díky kterému si maso uchová šťavnatou chuť. V nabídce nechybí rib eye steak, svíčková, roštěnec nebo T-bone steak a specialitou podniku je steak ze svíčkové ve slanině v krustě z modrého sýru s beurre blanc omáčkou a redukcí z fíků a balsamica. Ke steakům ochutnejte víno z bohaté nabídky převážně kalifornských vinařství. Velká nabídka amerických whiskey a bourbonů.

Restaurace Ambiente Brasileiro
Praha 1, U Radnice 8/13, Tel.: 224 234 474
Praha 1, Na Příkopě 22, Tel: 221 451 200

Známá brazilská restaurace ze skupiny Ambiente nabízí speciality brazilské kuchyně formou Rodizio, což je tradiční způsob servírování jídel s neomezenou konzumací za paušální poplatek. Jedním z hlavních pilířů této kuchyně je "churrasco", což je grilované maso napíchnuté na rožni/jehle a postupně okrajované při grilování. Ochutnáte zde skutečně velké množství mas, hovězí svíčkovou obalenou v parmazánu, pečenou hovězí kýtu, plec nebo roštěnec obalený v mořské soli, vyhledávaný svrchní šál z kýty s tukem, žebra, dušený hrb z býka s bylinkami a mnoho dalšího. Kromě mas je v nabídce také bohatý studený bufet, ryby a mořské plody.

Restaurace La Gare
Praha 1, V Celnici 3, Tel: 222 313 712

Francouzská restaurace La Gare nabízí bohatý výběr steaků ze stařeného hovězího masa, které pro vás připraví na otevřeném velkém grilu na dřevěné uhlí. Vysoký nebo nízký roštěnec, svíčková a další masa, dle aktuální nabídky. Kromě steaků vám na grilu také připraví slávky, krevety, ryby, chobotnici nebo kuře. V letních měsících si speciality z grilu můžete vychutnat také na příjemné letní terase.

Restaurace Bílá Kráva
Praha 2, Rubešova 10, Tel: 603 397 367

Francouzská restaurace Bílá Kráva se kromě tradičních francouzských pokrmů specializuje především na steaky ze stařeného hovězího masa z francouzského masného plemene Charolais, připravované na lávovém grilu. Z menu ochutnejte například rumpsteak, veverku, vysoký i nízký roštěnec, svíčkovou nebo pavouček. Z grilu také můžete ochutnat výborné jehněčí žebírka nebo panenku z české farmy.

Restaurace Čevený Jelen
Praha 1, Hybernská 1034/5, Tel: 735 123 647

Restaurace Červený Jelen nabízí bohatý výběr steaků připravovaných n otevřeném grilu a vůně grilovaných mas příjemně prostupuje podnikem. Ochutnejte prémiové Wagyu steaky, hovězí špíz, hovězí žebra, jehněčí hřebínek, tomahawk steak z vysokého roštěnce, hřbet z vepřového Mangalica, kančí kotletky nebo třeba pleskavici. Na čepu plzeňské pivo z tanku. Velkolepá věž se dvanácti pivními tanky stylově prochází všemi třemi patry jedinečné budovy, kde se mísí baroko a kubismus.

Restaurace U Tellerů
Praha 2, Vinohradská 78, Tel: 601 343 242

Vinohradská restaurace U Tellerů nabízí stařené steaky na grilu na dřevěné uhlí, například 60 dní za sucha vyzrálý hovězí rib eye steak, který je místní specialitou. Pod vedením šéfkuchaře Davida Kaliny k plzeňskému pivu z tanku dále ochutnáte moderní českou kuchyni a v letních měsících steaky můžete také vychutnat na letní zahrádce.

Restaurace Monarch
Praha 1, Na Perštýně 15, Tel: 703 182 801

Bohatý výběr vyzrálých amerických steakových mas převážně z plemene Black Angus vám nabídnou v Monarchu Na Perštýně. Steaky zde připravují na grilech na dřevěné uhlí a pokud nevíte, který ze steaků si vybrat, mají v nabídce také degustační sety steaků pro 2 nebo 4 osoby.

Restaurace ART&FOOD Had
Praha 5, Plaská 617/4, Tel: 605 555 050

Rodinný podnik ART&FOOD Had nově zaměřuje koncept restaurace na steaky z kvalitního vyzrálého masa z celého světa, které připravují v restauraci na grilu. Masíčko je jako dort, ochutnáte například skvělé vepřové z plemene Duroc, hovězí rib eye steaky, nízký roštěnec nebo prémiový Wagyu steak. Jako předkrm vám rádi nabídnou špek z vlastní udírmy nebo některou z klobásek, které v restauraci také vyrabějí a které je možno si zde v obchodě zakoupit na domů, spolu s dalším sortimentem včetně masa.

Restaurace Beef Bar
Praha 1, Na Perštýně 357/10, Tel: 224 267 388

Bistro Beef Bar nabízí solidní výběr vyzrálého jihoamerického masa, převážně z Uruguaye a Argentiny, grilovaného na dřevěném uhlí v otevřené kuchyni. Dále můžete ochutnat skvělý tataráček, hovězí burger nebo tradiční newyorské hovězí Pastrami. Podnik má zajímavý výběr jihoamerických vín za dobré ceny.

Grilované maso v restauraci Ambiente Brasileiro

George Prime Steak

gril v La Gare

steaky v restauraci ART&FOOD Had

Steaky v Kantýně

Steaky v restauraci Monarch

Steaky v Beef Baru


Restaurace Praha 1 | Restaurace Praha 2 | Restaurace Praha 3 | Restaurace Praha 4 | Restaurace Praha 5 | Restaurace Praha 6
Restaurace Praha 7 | Restaurace Praha 8 | Restaurace Praha 9 | Restaurace Praha 10 | Restaurace Praha okolí

© 2008-2024 Restaurant-Guide, email: info@restaurant-guide.cz
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autorů a vlastníka stránek
Pro majitele restaurací - chcete-li přidat svůj podnik nebo aktualizovat údaje, pošlete nám email


english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz