40 g kuřecích prsou
0,3 l kuřecího vývaru
1 vejce
40–60 g omáčky Sukyiaki (speciální chilli omáčka)
10 g čínského zelí
20 g skleněných nudlí
několik lístků řapíkatého celeru
Postup:
Skleněné nudle namoč na pár minut do teplé vody, dokud nezměknou.
V mističce si rozmíchej vajíčko, kuřecí maso a omáčku Sukyiaki.
Kuřecí vývar uveď do varu a směs do něj pomalu vmíchej.
Nech asi 5 minut vařit.
Na dno talíře vlož okapané změklé skleněné nudle.
Zalij polévkou a dozdob řapíkatým celerem a čínským zelí.
Doba přípravy 10 minut
Tip: nemáš-li omáčku Sukyiaki, můžeš výjimečně použít červenou kari pastu
Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytl šéfkuchař Tomáš Kalina