Taštičky plněné kachními játry Foie Grass hruškovým kompotem a petrželovým krémem

Recept - Taštičky plněné kachními játry Foie Gras s hruškovým kompotem a petrželovým krémem

Těsto na taštičky:

Vejce, žloutky, olivový olej, hladká mouka

Náplň – Foie Gras, sůl, pepř

Hruškový kompot:

Hrušky, cukr, voda, citrónová kůra a šťáva, hřebíček, skořice, badyán

Petrželový krém:

Petržel, zeleninový vývar, smetana, lékořice

Taštičky naplníme játry a uvaříme v drůbežím vývaru.

Hrušky pokrájíme na drobné kostičky a uvaříme.Petržel upečeme a uvaříme v zeleninovém bujónu a ve smetaně, vše rozmixujeme. Uvařené taštičky podáváme na hruškovém kompotu, přelité petrželovým krémem.

Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla restaurace hotelu Hoffmeister

Přejít nahoru