Jehněčí Vindaloo 

Recept - Jehněčí Vindaloo

Suroviny:

Jehněčí kýta
Cibule
Zázvor
Česnek
Červená paprika
Bílý jogurt
Rajský protlak
Rajčata
Zelené čili papričky
Brambory
Pasta vindaloo
Garam masala
Kastoori methi
Koriandr
Cummin prášek
Olej, sůl

Na rozpálený olej postupně přidávejme na kostičky nakrájenou cibuli, oloupaná rajčata, rajčatový protlak, zázvor a česnek a na malém ohni restujme 2 minuty. Pak přidáme jehněčí kýtu na kostky nakrájenou a očištěnou, masalu, koriander, zelené papričky, cummin a sůl. Pánev přikryjme pokličkou a maso podusme na malém ohni. Pak přidejme vařené brambory apokud bude potřeba podlejme vodou. Nakonec přidáme bílý jogurt, pastu vindaloo, kastoori methi a nechme už jen ustát. Ozdobit můžeme zeleným koriandrem.

Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla restaurace Indian Jewel

Přejít nahoru