Houby (mix)
lišky
šalotka
sádlo nebo olej
česne
drcený kmín
vejce (na 1 porci 1 vejce)
petrželka
sůl
kmínový chléb
máslo
plocholistá petržel
červená cibule
červený vinný ocet
cukr, pepř
POSTUP
Na sádle nebo oleji zpěníme šalotku, přidáme houby a zlehka dusíme tak 5 min. Poté osolíme, okmínujeme a přidáme utřený česnek.
Na suché, rozpálené pánvi si opečeme kmínový chléb z obou stran. Na másle si prohodíme lišky, osolíme a dáme stranou. Mezitím si připravíme salát z petrželky a červené cibule. Natrháme si lístečky z plocholisté petržele a na tenká kolečka nakrájíme červenou cibuli. V misce si rozmícháme červený ocet, trošku vody, více cukru a drcený pepř. A začneme servírovat.
Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla Restaurace Columna