Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v dubnu 2024

Nové jarní menu v Chateau Trnová

Zámecká restaurace Chateau Trnová zve na jarní menu. Pochutnejte si na plátcích telecí kýty s okurkami cornichons, na pěnové polévce z bílého chřestu, z hlavních chodů pak na pomalu pečeném jehněčím kolínku, raviollách s ricottou, králičím stehně na smetaně s petrželovým knedlíčkem nebo na mořském okouníkovi na karotkovém coulis.

Více informací o restauraci na www.chateautrnova.cz

Nové jarní menu v Chateau Trnová
Chřestové menu v restauraci Brick’s

Italská restaurace Brick’s u Karlova mostu nabízí jarní chřestové menu. Chřest s holandskou omáčkou a Parmskou šunkou nebo pošírovaným vejcem, chřestové vellouté s créme fraiche, jako hlavní chod telecí se smrži, zeleným chřestem a těstovinami.

Více informací o restauraci na cz.bricksprague.com

Chřestové menu v restauraci Brick’s
Nové menu v restauraci Altány Kampa

Altány Kampa, restaurace v originálním prostředí uprostřed Prahy a přesto daleko od ruchu města, zve na nové jarní menu. Ochutnejte například grilované krevety s arašídy, baba ganoush, losos gravlax a avokádem, z hlavních chodů kukuřičné kuřecí prso s mangoldem a bramborovou kaší, staropolský bigos s kysaným zelím nebo dušenou jehněčí na bílém víně s bryndzovými halušky. Kokosový cheesecake nebo čokoládovo-mátový krém s citronovým gelem. Podnik disponuje příjemnou letní zahrádkou u Čertovky.

Více informací o restauraci na www.altanykampa.cz

Nové menu v restauraci Altány Kampa
Večer dvou šéfkuchařů a speciální menu V Zátiší, 23. a 24. dubna

Restaurace V Zátiší zve na 7 chodové menu dvou šéfkuchařů. Šéfkuchař Marek Šáda si pozval hosta z michelinské La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka a spolu pro vás uvaří skvělou večeři. Čeká vás červená řepa s kefírem, králičí řízek a lanýž, pstruh s křenem, uzený hovězí jazyk, kopr s fenyklem a bezem, hovězí nízká roštěná s houbami a medvědím česnekem a na závěr tvarohová zmrzlina s rebarborou.

Více informací o restauraci na www.vzatisi.cz

Večer dvou šéfkuchařů a speciální menu V Zátiší, 23. a 24. dubna
Nové menu v restauraci La Republica

Restaurace La Republica v centru Prahy zve na novinky ze svého jídelního lístku. Ochutnejte svíčkovou z kančí kýty s knedlíkem, dančí hřbet s bramborovým pyré s opečenou růžičkovou kapustou a demi-glace, grilovaný kozí sýr s toustem a červenou řepou nebo filet z mořského vlka s hráškovým pyré a jako dezert pak bramborové šišky s makovou zmrzlinou a švestkami.

Více informací o restauraci na www.larepublica.cz

Nové menu v restauraci La Republica
Mečoun a ústřice v PRU58, 16. dubna

Restaurace PRU58 připravuje speciální menu, tentokrát s ústřicemi a mečounem v hlavní roli. Po amouse bouche následuje variace ústřic, každý druh zcela jiné chuti – Oisrí no. 2, Yerseke, Kamelot no. 2 a Gillardeau no. 2. Mečouna pak ochutnáte v podobě zprudka restovaného steaku Tataki, sushi, steaku s miso wasabi, kampotským pepřem, křupavou kuřecí kůží a mátovým olejem. Nechybí dezert, jahoda ve formě sorbetu, pusinky, gelu, Champagne želé a prachu.

Více informací o restauraci na pru58.cz

Mečoun a ústřice v PRU58
Nové menu v restauraci Dejvická 34

Restaurace Dejvická 34 na stejnojmenné adrese zve na zbrusu nové menu. Ochutnejte chobotnicové carpaccio s artyčoky, tatarák Black Angus s lanýžovým perníkem, z hlavních chodů mořský jazyk s kaparovou omáčkou, raviolly plněné houbami s pečenými lískovými a piniovými oříšky, grilované jehněčí karé s bílou čekankou na pomerančích a mnoho dalších specialit.

Více informací o restauraci na www.dejvicka34.cz

Nové menu v restauraci Dejvická 34
Dubnová nabídka v Malostranské besedě

Restaurace Malostranská beseda v dubnu nabízí inovované menu: grilovaná králičí jatýrka s pečeným česnekem a bazalkovým pestem, pečené baby kuřátko s kopřivovo-mandlovou nádivkou nebo jehněčí hřebínek na grilu s omáčkou z pečeného česneku a bramborovým pyré. Z lehčích jídel nechybí trhané listy salátu s čerstvým kozím sýrem, kopřivou, mangem a malinovou redukcí.

Více informací o restauraci na www.malostranska-beseda.cz

Dubnová nabídka v Malostranské besedě
Nové menu v restauraci La Republica

Restaurace La Republica v centru Prahy zve na novinky ze svého jídelního lístku. Ochutnejte svíčkovou z kančí kýty s knedlíkem, dančí hřbet s bramborovým pyré s opečenou růžičkovou kapustou a demi-glace, grilovaný kozí sýr s toustem a červenou řepou nebo filet z mořského vlka s hráškovým pyré a jako dezert pak bramborové šišky s makovou zmrzlinou a švestkami.

Více informací o restauraci na www.larepublica.cz

Nové menu v restauraci La Republica
Večeře s vinařem v restauraci Paloma Průhonice, 10. dubna

Luxusní restaurace Paloma v Průhonicích pořádá unikátní degustační večeři o 6 chodech s párováním s italskými víny z piemontského vinařství Paolo Manzone, jehož majitel bude osobně přítomen. Čeká vás variace krevet Gambero rosso, holubí prsíčko s holubí mousse, hovězí Wellington, čokoládová koule s omáčkou z třešní, roláda z divoké kachny nebo výběr delikates Paloma.

Více informací o restauraci na www.palomapruhonice.cz

Večeře s vinařem v restauraci Paloma Průhonice, 10. dubna
Jarní nabídka v restauraci hotelu Hoffmeister

Restaurace hotelu Hoffmeister zve na jarní speciály šéfkuchaře. Ochutnejte telecí brzlík se selečí panenkou a hráškovým pyré, krém z pečeného květáku s křepelčím vajíčkem nebo perličku s kopřivami a kaštanovou nádivkou. Nechybí ani dezert v podobě mousse z bílé čokolády s jahodami a nugátem.

Více informací o restauraci na www.hoffmeister.cz

Jarní nabídka v restauraci hotelu Hoffmeister
Nové menu v restauraci Potrefená husa Platnéřská

Potrefená husa Platnéřská zve na novinky ze svého menu. Můžete se těšit na paštiku z kachních jater, žebírka v asijské hoi sin curry marinádě, restované krevety na olivovém oleji, rizoto s šafránem a restovanými krevetami, spaghetti s hruškou a gorgonzolou nebo lososa na grilu, který je podáván se zeleninou restovanou na másle.

Více informací o restauraci na www.husaplatnerska.cz

Nové menu v restauraci Potrefená husa Platnéřská
Jarní menu v restauraci U Tellerů

Vinohradská restaurace U Tellerů připravila na duben speciální jarní menu. Krém z medvědího česneku se sýrovou omeletou, grilovaný chřest s s kroketami z medvědího česneku a omáčkou z tyrolské šunky, pečené jehněčí s hráškem, smrži a širokými nudlemi, stehno z králíka s nádivkou z uzeného masa a pečenou mrkví s medvědím česnekem a jako dezert buchtičky plněné ořechy s vanilkovým krémem a mrkvový dort s nakládaným mangem a oříškovo karamelovou zmrzlinou.

Více informací o restauraci na www.utelleru.cz

Jarní menu v restauraci U Tellerů
Sezónní menu v restauracích La Casa Trattoria

V obou pobočkách La Casa Trattoria V Jámě a na Žižkově Vás čeká nové jarní menu. Variace předkrmů (mj. grilované kalamáry, krevety, mušle sv. Jakuba), gnocchi s mušlemi Sv. Jakuba a mořským chřestem, plátky z telecí kýty se šalvějí a šafránovým risottem nebo filet mořského okouníka s restovanou zeleninou a grenaille.

Více informací o restauraci na www.lacasatrattoria.com

Sezónní menu v restauracích La Casa Trattoria

Farmářské trhy v Praze na Náplavce. Kubáni a Heřmaňáku

V dubnu přímo od českých farmářů nakoupíte čerstvé hovězí, jehněčí nebo vepřové maso, uzeniny, čerstvé sladkovodní ryby, kuřata, slepice a masné výrobky, mléko a mléčné výrobky, vejce, máslo, pečivo, med, marmelády, sirupy, koření a mnoho dalšího.

Více informací na www.farmarsketrziste.cz

Farmářské trhy v Praze na Náplavce. Kubáni a Heřmaňáku


Restaurace Praha 1 | Restaurace Praha 2 | Restaurace Praha 3 | Restaurace Praha 4 | Restaurace Praha 5 | Restaurace Praha 6
Restaurace Praha 7 | Restaurace Praha 8 | Restaurace Praha 9 | Restaurace Praha 10 | Restaurace Praha okolí

© 2008-2024 Restaurant-Guide, email: info@restaurant-guide.cz
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autorů a vlastníka stránek
Pro majitele restaurací - chcete-li přidat svůj podnik nebo aktualizovat údaje, pošlete nám email

Facebook Instagram Pinterest Restaurant-guide.cz LinkedIn

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz