|
Nové menu v restauraci U Tellerů
Novinky v menu představuje vinohradská restaurace U Tellerů. Ochutnejte smažené kuře s parmazánovou omáčkou a hráškem a šťouchaným bramborem, pastrami v buchtě s kari majonézou a kimchi, salát s pastrami nebo s grilovaným kuřetem a polosušenými rajčaty nebo matjesy ze pstruha nebo pastrami v buchtě. Více informací o restauraci na www.utelleru.cz |
|
Nové degustační menu v restauraci Vinobona
Restaurace Vinobona v kouzelném prostředí pražského Nového Světa zve na 9-chodové degustační menu – čekají vás neobvyklé kombinace: pstruh s rajčetem, křenem, špenátem a syrovátkou, mrkev s kmínem a droždím, brambor s morkem, petrželí a česnekem, kuře s polentou, smetanou, medvědím česnekem a kukuřicí anebo jogurt s borůvkami, meringue a citronovým olejem. Menu se podává i ve vegetariánské variantě. Více informací o restauraci na vinobona.cz |
|
Nové jarní menu v Chateau Trnová
Zámecká restaurace Chateau Trnová zve na jarní menu. Pochutnejte si na plátcích telecí kýty s okurkami cornichons, na pěnové polévce z bílého chřestu, z hlavních chodů pak na pomalu pečeném jehněčím kolínku, raviollách s ricottou, králičím stehně na smetaně s petrželovým knedlíčkem nebo na mořském okouníkovi na karotkovém coulis. Více informací o restauraci na www.chateautrnova.cz |
|
Chřestové menu v restauraci Brick’s
Italská restaurace Brick’s u Karlova mostu nabízí jarní chřestové menu. Chřest s holandskou omáčkou a Parmskou šunkou nebo pošírovaným vejcem, chřestové vellouté s créme fraiche, jako hlavní chod telecí se smrži, zeleným chřestem a těstovinami. Více informací o restauraci na cz.bricksprague.com |
|
Nové menu v restauraci Altány Kampa
Altány Kampa, restaurace v originálním prostředí uprostřed Prahy a přesto daleko od ruchu města, zve na nové jarní menu. Ochutnejte například grilované krevety s arašídy, baba ganoush, losos gravlax a avokádem, z hlavních chodů kukuřičné kuřecí prso s mangoldem a bramborovou kaší, staropolský bigos s kysaným zelím nebo dušenou jehněčí na bílém víně s bryndzovými halušky. Kokosový cheesecake nebo čokoládovo-mátový krém s citronovým gelem. Podnik disponuje příjemnou letní zahrádkou u Čertovky. Více informací o restauraci na www.altanykampa.cz |
|
Nové menu v restauraci La Republica
Restaurace La Republica v centru Prahy zve na novinky ze svého jídelního lístku. Ochutnejte svíčkovou z kančí kýty s knedlíkem, dančí hřbet s bramborovým pyré s opečenou růžičkovou kapustou a demi-glace, grilovaný kozí sýr s toustem a červenou řepou nebo filet z mořského vlka s hráškovým pyré a jako dezert pak bramborové šišky s makovou zmrzlinou a švestkami. Více informací o restauraci na www.larepublica.cz |
|
Nové menu v restauraci Dejvická 34
Restaurace Dejvická 34 na stejnojmenné adrese zve na zbrusu nové menu. Ochutnejte chobotnicové carpaccio s artyčoky, tatarák Black Angus s lanýžovým perníkem, z hlavních chodů mořský jazyk s kaparovou omáčkou, raviolly plněné houbami s pečenými lískovými a piniovými oříšky, grilované jehněčí karé s bílou čekankou na pomerančích a mnoho dalších specialit. Více informací o restauraci na www.dejvicka34.cz |
|
Dubnová nabídka v Malostranské besedě
Restaurace Malostranská beseda v dubnu nabízí inovované menu: grilovaná králičí jatýrka s pečeným česnekem a bazalkovým pestem, pečené baby kuřátko s kopřivovo-mandlovou nádivkou nebo jehněčí hřebínek na grilu s omáčkou z pečeného česneku a bramborovým pyré. Z lehčích jídel nechybí trhané listy salátu s čerstvým kozím sýrem, kopřivou, mangem a malinovou redukcí. Více informací o restauraci na www.malostranska-beseda.cz |
|
Jarní nabídka v restauraci hotelu Hoffmeister
Restaurace hotelu Hoffmeister zve na jarní speciály šéfkuchaře. Ochutnejte telecí brzlík se selečí panenkou a hráškovým pyré, krém z pečeného květáku s křepelčím vajíčkem nebo perličku s kopřivami a kaštanovou nádivkou. Nechybí ani dezert v podobě mousse z bílé čokolády s jahodami a nugátem. Více informací o restauraci na www.hoffmeister.cz |
|
Nové menu v restauraci Potrefená husa Platnéřská
Potrefená husa Platnéřská zve na novinky ze svého menu. Můžete se těšit na paštiku z kachních jater, žebírka v asijské hoi sin curry marinádě, restované krevety na olivovém oleji, rizoto s šafránem a restovanými krevetami, spaghetti s hruškou a gorgonzolou nebo lososa na grilu, který je podáván se zeleninou restovanou na másle. Více informací o restauraci na www.husaplatnerska.cz |
|
Sezónní menu v restauracích La Casa Trattoria
V obou pobočkách La Casa Trattoria V Jámě a na Žižkově Vás čeká nové jarní menu. Variace předkrmů (mj. grilované kalamáry, krevety, mušle sv. Jakuba), gnocchi s mušlemi Sv. Jakuba a mořským chřestem, plátky z telecí kýty se šalvějí a šafránovým risottem nebo filet mořského okouníka s restovanou zeleninou a grenaille. Více informací o restauraci na www.lacasatrattoria.com |
|
Farmářské trhy v Praze na Náplavce. Kubáni a Heřmaňáku Na jaře přímo od českých farmářů nakoupíte čerstvé hovězí, jehněčí nebo vepřové maso, uzeniny, čerstvé sladkovodní ryby, kuřata, slepice a masné výrobky, mléko a mléčné výrobky, vejce, máslo, pečivo, med, marmelády, sirupy, koření a mnoho dalšího. Více informací na www.farmarsketrziste.cz |
Restaurace Praha 1 | Restaurace Praha 2 | Restaurace Praha 3 | Restaurace Praha 4 | Restaurace Praha 5 | Restaurace Praha 6
Restaurace Praha 7 | Restaurace Praha 8 | Restaurace Praha 9 | Restaurace Praha 10 | Restaurace Praha okolí
© 2008-2024 Restaurant-Guide, email: info@restaurant-guide.cz
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autorů a vlastníka stránek
Pro majitele restaurací - chcete-li přidat svůj podnik nebo aktualizovat údaje, pošlete nám email