Chcete se zdokonalit ve vaření, proniknout do tajů světových kuchyní nebo správně degustovat víno? Nabízíme přehled gastronomických kurzů v Praze zaměřených na vaření v odborných školách nebo se známými šéfkuchaři, ale také kurzy o víně nebo barmanské kurzy.
V restauraci Made in Japan nyní nabízí dvouhodinové Sushi kurzy pro děti ve věku od 12 – 16 let, a to každou neděli od 11 a 13 hod. Děti nahlédnou do tajů japonské kuchyně, budou si moci vlastnoručně vyrobené sushi sníst a nebo si odnést v krabičce s sebou včetně hůlek, wasabi, sójové omáčky a zázvoru. Kurz probíhá individuálně nebo ve skupině max. 6 účastníků dle zájmu. Sushi kurzy probíhají i ve variantě pro dospělé.
Restaurace Lokál U Bílé kuželky ze skupiny Ambiente, kde se čepuje vynikající Plzeň z tanku, si pro Vás připravila mimořádný kurz čepování piva. Kurzy čepování jsou pod vedením mistra světa v čepování 2010 Lukáše Svobody a profesionálních výčepních restaurací Lokál. Kurz který je určen pro všechny milovníky a fanoušky piva, probíhá nepravidelně dle zájmu účastníků a zahrnuje kromě výuky různých stylů čepování piva i teoretickou přednášku o pivu a jeho historii, výrobních postupech, párování piva k jídlům nebo míchání pivních drinků.
Ve stylové asijské restauraci Public Chilli si můžete objednat kurz pro skupinu přátel nebo třeba jako teambuildingovou firemní akci. Naučíte se řadu specialit, například Gyoza knedlíčky, krevety v tempuře, Hovězí tataki s rýží, omáčkou ponzu a wakame, menu lze ale také sestavit na míru po dohodě s Natali, šéfkuchařkou a majitelkou v jedné osobě.