Restaurant-guide.cz

Velikonoce v doporučených restauracích v Praze

Velikonoční svátky jsou nejvýznamnějším křesťanským svátkem oslavujícím znovuzrození Krista a také symbolizují konec zimy a nástup jara. Využijte této příležitosti a užijte si Velikonoční hody ve společnosti rodiny nebo přátel ve vybraných restauracích v Praze, které pro Vás na Velikonoce připravily speciální menu.

Na Velikonoční hody se tradičně peče jehněčí a kůzlečí maso, králík, holoubátka, kuře, ale i jiná masa. Další důležitou součástí velikonočních hodů jsou velikonoční nádivky, buchty, koláče, mazance, známý velikonoční beránek ze sladkého těsta
a samozřejmě vajíčka, která jsou hlavním celosvětově rozšířeným velikonočním symbolem. Zařadit sem můžeme i postní jídla jako ryby nebo šneky. Restaurace obvykle v této době přichází s novým menu, obsahující navíc i vetší množství jarní zeleniny a lehčích a svěžích pokrmů.

Doporučené restaurace na Velikonoce v Praze

Restaurace Potrefená husa Albertov, 7. 4. - 17. 4. 2017
Praha 2, Na slupi 2102/2b, Tel: 236 071 028

Restaurace Potrefená husa Albertov připravila několik velikonočních specialit. Krém
z medvědího česneku, jarní kuřátko s kopřivovou nádivkou a jarním salátem, jehněčí roláda se špenátem a telecí roastbeef s čekankou a špenátovým salátem.

Cena za osobu: A la carte

Pivovar U Tří růží, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Husova 10, Tel: 225 226 650

Pivovar U Tří růží v centru Prahy připravil na Velikonoce 3 chodové menu. Polévka
z medvědího česneku s pošírovaným vejcem, jehněčí kolínko na pivu se špenátem
a bramborovou kaší a velikonoční mazanec.

Restaurace Luka Lu, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Újezd 33, Tel: 257 212 388

V malostranská restauraci Luka Lu nabídnou o Velikonocích pestré menu. Pita se špenátem a sýrem, studený chobotnicový salát, dalmátský pršut, králičí stehno, filet
z mořského ďasa nebo roastbeef s tuňákovou omáčkou, žloutkový krém šrenokle
a vařené jablka s ořechy.

Cena za osobu: A la carte

Wine bary Vinograf, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Senovážné nám. 23, Tel: 214 214 681

Vinárna Vinograf na Senovážném náměstí připravila několik velikonočních specialit. Jehněčí curry s nádivkou s medvědím česnekem, chřestový krém s ovčím sýrem
a henri vejce se španělksou sušenou šunkou a koprovou majonézou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Kalina cuisine & vins, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Dlouhá 12, Tel: 222 317 715

Restaurace Kalina na velikonoční svátky nabídne zadělávané kůzlečí vnitřnosti
s křepelčím vejcem a petrželovým knedlíkem, pošírované vejce s krémovými smrži
a zeleným chřestem, pečené mléčné kůzle s kopřivovou nádivkou, zadělávanou jarní zeleninou a pažitkovým bramborem.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace U Malířů 1543, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Maltézské náměstí 11, Tel: 257 211 014

Restaurace U Malířů přichystala několik tradičních velikonočních specialit. Paštika
z králičích jater, tradiční velikonoční nádivka, krém z medvědího česneku s jarním závitkem plněným perličkou, dušené jehněčí ramínko s jarní zeleninou a mazanec
s omáčkou z vaječného likéru a rebarborou.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Na Farkáně, 10. 4. - 17. 4. 2017
Praha 5, Na Farkáně III/32, Tel: 257 220 253

Restaurace Na Farkáně přichystala na Velikonoce tyto speciality. Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami, kuřecí koktejl s křepelčím vajíčkem, jemný hráškový krém, kůzlečí pečínka na másle, rolka z kuřecího stehýnka plněná špenátem
a slaninou, jehněčí pečínka provoněná česnekem a rozmarýnem, telecí ossobuco na víně a mrkvový koláč se šlehanou smetanou.

Ceny za osobu: A la carte

Pastacaffé Vězeňská, 11. 4. - 14. 4. 2017
Praha 1, Vězeňská 1, Tel: 224 813 257

V Pastacaffé z řetězce Ambiente přiopravili před Velikonocemi několik specialit. Velikonoční nádivka, ravioli s jehněčím masem a bramborovou pěnou s medvědím česnekem a mazanec se skořicovou zmrzlinou.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Triton, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Václavské nám. 26, Tel: 221 081 218

Restaurace Triton připravila speciální 4 chodové velikonoční menu. Salát z jarní cibulky, čekanky, listových salátů s pošírovaným vejcem, pastiňákový krém
s pampeliškovým olejem, jehněčí koleno pečené na bylinkách a čokoládové cookies.
K menu sklenka Pálffy sekt Brut zdarma.

Cena za osobu : 811 Kč

Restaurace Lavande, 15. 4. - 17. 4. 2017
Praha 5, Lidická 2, Tel: 734 322 351

Restaurace Lavande nabídne na velikonoční víkend několik specialit. Krém
z mladého špenátu se zastřeným vejcem, konfitované králičí stehno s rozmarýnem
a česnekem, roláda z mladého kuřete s nádivkou, čerstvé tagliatelle s jehněčím ragú a profiterolky plněné žloutkovým krémem a čokoládovou omáčkou.

Ceny za osobu: A la carte

Plzeňská restaurace Anděl, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 5, Nádražní 114, Tel: 608 181 852

Plzeňská restaurace Anděl Anděl o Velikonocích nabídne speciální jarní menu. Kachní kaldoun s žemlovými knedlíčky, gratinované brambory s krémovým vejcem 63 stupňů a omáčkou ze smržů, králičí roláda s kopřivovou nádivkou nebo jehněčí hřbet „sous vide“ s bylinkovou krustou a jehněčí klobáskou.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace COMO, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Václavské náměstí 45, Tel: 222 247 240

Restaurace Como přichystala na Velikonoce několik specialit. Velikonoční paštika s červeným pepřem, králičími jatýrky a s želé z rybízu a portského vína, irský jehněčí hřebínek se zeleninovou caponatou, fazolovým pyré a mladým špenátem a velikonoční beránek s omáčkou z mléčné čokolády.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Sarah Bernhardt, 14. 4. - 18. 4. 2017
Praha 1, U Obecního domu 1, Hotel Paříž, Tel: 222 195 195

V secesní restauraci Sarah Bernhardt nabízí o Velikonocích speciální menu. Králičí paštika ve slanině se salátkem z mladého špenátu, chřestový krém s bylinkovými krutony, pečený jehněčí hřbet na rozmarýnu a česneku s nádivkou s kopřivami a pražskou šunkou a čokoládová věž z Varlhona čokolády s pistáciovou zmrzlinou.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Altány Kampa, 11. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Nosticova 2a, Tel: 257 007 681

Restaurace Altány Kampa na Čertovce připravila speiciální velikonoční menu. Kulajda se zastřeným vejcem, špenátový salát s křepelčím vejcem, jehněčí kolínko
s bramborem a pečenou zeleninou, telecí na medvědím česneku s bramborem
a velikonoční nádivkou a tvarohový cheesecake s bílou čokoládou.

The Candy Store
Praha 2, Londýnská 309 / 81, Tel: 777 018 998
Praha 5, Viktora Huga 1, Tel: 774 704 787
Praha 6, Jugoslávských partyzánů 38, Tel: 774 752 257

Prodejna amerických a anglických potravin a surovin The Candy Store nabízí výběr
z velikonočních sladkostí. Velikonoční čokoládový zajíček a čokoládová vajíčka různých velikostí od firem Reese´s, Cadbury a Nestle.

Restaurace Columna, celý duben 2017
Praha 4, Pyšelská 2361/4, Tel: 272 192 458

Restaurace Columna o Velikonocích nabídne speciální menu z mladých mas. Králičí galantina s medvědím česnekem, pečená křepelčí prsíčka s bramborami Grenaille, dušené telecí ramínko s pečenou horskou čočkou a variace mini muffinů.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Mlýnec, celý duben 2017
Praha 1, Novotného lávka 9, Tel: 277 000 777

Restaurace u Karlova mostu, Mlýnec, nabízí po celý duben speciální velikonoční menu. Marinovaný pstruh a kaviár s rebarborou a římským salátem, pošírované vejce 63°C s drůbežími játry, jehněčí hřbet a konfit s kroupami a šťovíkem a zmrzlina
z kopřivy s bramborovou nádivkou a hruškou.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Kulaťák, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 6, Vítězné náměstí 820/12, Tel: 773 973 037

Plzeňská restaurace Kulaťák o Velikonocích nabídne tradiční menu. Hráškový krém
s citronovou smetanou, pečené kuře s velikonoční nádivkou, pečená jehněčí kýta
s domácími bramborovými noky a domácí mazanec.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Na Krásné vyhlídce, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 8, Na Dlážděnce 35, Tel: 603 865 100

Restaurace Na Krásné vyhlídce přichystala tyto velikonoční speciality. Zapečený kozí sýr s ořechy a rebarborovým chutney, celerový krém, farmářský salát, jehněčí konfitované kolínko se špenátem a nádivkou, chřestové rizoto s králičím masem
a kuřecí supreme na bylinkách s hráškovým pyré.

Ceny za osobu: A la carte

Ada restaurant, hotel Hoffmeister, 14. 4. - 19. 4. 2017
Pod Bruskou 7, Praha 1, Tel: 251 017 111

Restaurace hotelu Hoffmeister nabídne na Velikonoce speciální 4 chodové menu. Hovězí carpaccio s plátky lanýže, consommé z kapouna s kopřivovými noky, grilovaný jehněčí hřebínek s omáčkou z medvědího česneku a jahodový tartar s mousse z bílé čokolády.

Cena za pár: 790 Kč

Restaurace Hradčany Savoy, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Keplerova 6, hotel Savoy, Tel: 224 302 430

Restaurace hotelu Savoy přichystala velikonoční 4 chodové menu. Šalotkový koláč, uzená kachní prsíčka a variace jarních salátů, jemný krém z kopřiv, králičí karé
s velikonoční nádivkou nebo jehněčí hřbet s bylinkovou krustou nebo rizoto se sýrem pecorino a velikonoční beránek s čokoládou a vanilkovou zmrzlinou.

Cena za osobu: 1.090 Kč

Restaurace Aromi, 15. 4. - 17. 4. 2017
Praha 2, Náměstí Míru 6, Tel: 222 713 222

Italská restaurace Aromi přichystala speciální 4chodové velikonoční menu. Chřestové souffle se šťovíkovou zmrzlinou, krémová polévka ze žluté mrkve, rizoto s divokým česnekem s kroketami z králičího masa a lékořicovou omáčkou nebo kotlety
z mléčného jehněte s ravioli plněnými kopřivami a čokoládové vejce.

Cena za osobu: 1.450 Kč

Restaurace Potrefená husa Na Verandách, 7. 4. - 17. 4. 2017
Praha 5, Nádražní 84/43, Tel: 257 191 200

Pivovarská restaurace Potrefená husa na Verandách připravila několik velikonočních specialit. Krém z medvědího česneku, jarní kuřátko s kopřivovou nádivkou a jarním salátem, jehněčí roláda se špenátem a telecí roastbeef s čekankou a špenátovým salátem.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Etnosvět, 16. 4. - 17. 4. 2017
Praha 2, Legerova 40, Tel: 226 203 880

Vegetariánská a veganská restaurace Etnosvět na Velikonoční neděli a pondělí připravila pestré 3 chodové menu. Chřestové vejce kadaif nebo zeleninový „koláček“ se špenátem a uzenou brynzou, ořechový Wellington s jarní zeleninou nebo marocká pastilla s tempehem a čokoládový fondant.

Cena za osobu: 600 Kč

Restaurace Augustine, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Letenská 12/33, Hotel Augustine, Tel: 266 112 280

Marek Fichner, šéfkuchař luxusní restaurace Augustine připravil na velikonoční víkend speciální 3 chodové menu. Rillet z králíka s dýňovými semínky, telecí brzlík
s hráškovou pannacottou, jehněčí hřbet s kopřivovou nádivkou v listovém těstě
a karotkový dort.

Cena za osobu: 1.350 Kč

Restaurace Platina, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Karolíny Světlé 29, Tel: 239 009 244

Restaurace Platina nabízí o Velikonocích speciální 4 chodové menu. Roláda z vepřové panenky plněná chřestem s mrkvovým pyré, špenátový krém se zastřeným vajíčkem a pečeným špekem, králičí stehno pečené na cibuli a česneku a piškotová roláda s čerstvými jahodami.

Cena za osobu : 625 Kč

Kozlovna Lidická, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 5, Lidická 20, Tel: 257 210 862

Kozlovna Lidická přichystala speciální velikonoční menu o 3 chodech. Kachní kaldoun s žemlovými knedlíčky, gratinované brambory s krémovým vejcem 63 stupňů a omáčkou ze smržů, králičí roláda s kopřivovou nádivkou nebo jehněčí hřbet „sous vide“ s bylinkovou krustou a jehněčí klobáskou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Atrium, 16. 4. 2017
Praha 1, Pobřežní 1, Hotel Hilton Prague, Tel: 224 841 111

Restaurace hotelu Hilton Prague připravila na Velikonoční neděli mimořádný brunch formou bohatého teplého a studeného bufetu. Živá hudba, speciální bufet pro děti
s doprovodným programem. V ceně pivo, víno a nealko.

Cena za osobu: 1.150 Kč, děti do 6ti let zdarma, 7-12 let 50% sleva

La Bottega Bistroteka, 15. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Dlouhá 39, Tel: 222 311 372

Bistro s italskými delikatesami, La Bottega Bistroteka, přichystala na Velikonoce tyto speciality. Tortellini plněné špenátem a ricottou, pošírované křepelčí vejce a lososový tatarák, křepelka s bylinkovou nádivkou, foie gras a omáčkou s rakytníkem.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Santini Garden, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Jánský vršek 13, Tel: 603 766 779

Restaurace Santini Garden na Jánském vršku nabídne o Velikonocích moderně upravené staročeské menu. Králičí terinka na trhaném listovém salátu s granátovým jablkem, kuřecí roláda plněná tyrolským špekem a ricottou s kopřivovou nádivkou nebo špenátové špecle s uzeným masem a bílým zelím a ostružinový cupcake.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Hrnečku vař, 14. 4. - 17. 4. 2017
Praha 7, Janovského 919/36, Tel: 720 039 949

Česká restaurace Hrnčku, vař! připravila 4chodové velikonoční menu. Pečená velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami, hráškový smetanový krém, pečené jarní kuřátko na rozmarýnu s pažitkovými šťouchanými brambory a rebarborový krambl s jahodami.

Cena za osobu: 275 Kč

La Bottega di Finestra, 15. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Platnéřská 11, Tel: 222 233 094

La Bottega di Finestra o Velikonocích nabídne tyto speciality. Domácí těstoviny
s artyčoky, pecorinem a sušenými olivami, risotto s estragonem, jablky a králičími ledvinkami nebo jehněčí kolínko s mrkvovou kaší, mladým špenátem a celým česnekem.

Cena za osobu: A la carte

La Bottega Gastronomica, 15. 4. - 17. 4. 2017
Praha 2, Ondříčkova 17, Tel: 222 725 514

Bistro La Bottega Gastronomica na velikonoční víkend připravila několik specialit. Domácí plněné ravioly s tekutou ricottou, parmazánovou pěnou a špenátovým pestem s mladými lístky špenátu, trhané jehněčí kolínko s gnocchi z medvědího česneku, chipsy z kopřivy, omáčka z červené řepy a dezert dle výběru.

Cena za osobu: 750 Kč

Restaurace Chateau St. Havel, 14. 4 - 17. 4. 2017
Praha 4, Před nádražím 6, Tel: 241 445 717

Zámecká restaurace Chateau St. Havel nabídne po celý velikonoční víkend 4chodové menu. Gratinovaný kozí sýr v pancettě, králičí kaldoun s křepelčím vejcem a králičím konfitem, pečené spodní stehno z jarního kuřátka se špenátovou omeletou nebo konfitovaná kostka jehněčí kýty s kopřivovým koláčkem a rebarborový sorbet
s oříškovou oplatkou.

Cena za osobu: 650 Kč

La Bottega Linka, 15. 4. - 17. 4. 2017
Praha 1, Havlíčkova 13, Tel: +420 222 314 961

Italské bistro La Bottega Linka nabízí na Velikonoce několik jarních specialit. Polévka ze zeleného chřestu, grilované kalamáry a sušená treska, risotto s jarními houbami
a králičí terinou nebo jehněčí kotletky s bylinkovou nádivkou a omáčkou
z konfitovaného česneku.

Cena za osobu: 950 Kč

Restaurace Potrefená husa Bohnice, 4. 4. - 17. 4. 2017
Praha 8 - Bohnice, Zhořelecká 514, Tel: 266 313 108

Restaurace Potrefená husa Bohnice připravila několik velikonočních specialit. Krém
z medvědího česneku, jarní kuřátko s kopřivovou nádivkou a jarním salátem, jehněčí roláda se špenátem a telecí roastbeef s čekankou a špenátovým salátem.

Cena za osobu: A la carte

Velikonoční šunka a vajíčka

Velikonoční jehněčí

Velikonoční beránek

Velikonoční bábovka

Velikonoční vajíčka

© 2008-2017 Restaurant-Guide
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autora a vlastníka stránek

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz