Restaurant-guide.cz

Oslavte Valentýna v doporučených restauracích v Praze

Svátek svatého Valentýna je svátkem lásky a všech zamilovaných a připadá
v kalendáři na 14. února. K svátku svatého Valentýna neodmyslitelně patří dárky, růže, jahody, šampaňské, čokoláda a nejrůznější lahůdky.

Využijte této příležitosti a potěšte svého partnera pozváním do vybrané restaurace a užijte si romantický večer při dobrém jídle, které pro Vás na Valentýna připraví
v doporučených restauracích v Praze.

Doporučené restaurace v Praze na Valentýna:

Restaurace Balu Kitchen, 14. 2. 2019
Praha 3, Pod Krejcárkem 975/2, Tel: 725 755 677

Restaurace Balu Kitchen s romantickým výhledem na Prahu připravila na den Svatého Valentýna speciální menu s živým hudebním doprovodem na klavír. Trhané listové saláty s grilovanou chobotnicí, hovězí filet s lanýžovou omáčkou
s gratinovaným bramborem, nebo lososa s černou rýží a špenátem. Na závěr čokoládové fondue s čerstvým ovocem.

Cena za pár: 2.000 Kč

Restaurace Luka Lu, 14. 2. 2019
Praha 1, Újezd 33, Tel: 257 212 388

Restaurace Luka Lu na Malé Straně připravila mimořádné valentýnské menu. Na výběr bude studený chobotnicový salát, parmská šunka, račatová bruschetta
s bazalkou, lososový tataráček, grilované telecí plátky, grilované kalamáry, filet
z tuňáka a monoho dalšího.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Xclusive Society, 14. 2. 2019
Praha 10, Korunní 104, Tel: 728 57 57 67

Valentýn v restauraci Xclusive Society přinese speciální 5 chodové menu. Na úvod fíkový chléb s taleggio sýrem a vlašskými ořechy, následují ústřice Ostra regal, cizrnová polévka s treskou a šafránem, hlavní chod nabídne za prvé dušené šneky
s pečeným česnekem a za druhé uzené husí prso s variací zelí a granátovým jablkem. Menu uzavře čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou. Valentýnský koktejl a cappuccino v ceně.

Cena za osobu: 760 Kč

Restaurace Kampa Park, 14. 2. 2019
Praha 1, Na Kampě 8b, Tel: 296 826 112

Noblesní restaurace Kampa Park na Vltavě přímo u Karlova mostu připravila speciální menu na oslavu svátku zamilovaných. Kaviár z lososového pstruha, ravioli plněné tygřími krevetami, hlavní chod nabídne pečenou tresku v kombinaci
s květákovým pyré a omáčkou beurre blac se srdcovkami nebo australský Wagyu striploin s restovanými cherry rajčátky, hranolky a bernskou omáčkou. Na závěr čokoládový dortík s třešňovým sorbetem.

Cena za osobu: 1.800 Kč

Francouzská restaurace Art Nouveau, 14. 2. 2019
Praha 1, Náměstí republiky 5, Tel: 222 002 770

Ve Francouzské restauraci Art Nouveau v Obecním domě na Valentýna připravili speciální 3 chodové menu. Rajčatové consommé s tortellini plněné Pecorinem, hovězí steak s krevetou Surf & Turf s fazolovými lusky, bramborem a bérnskou omáčkou a variace mini dezertů. V ceně welcome drink, nealko a růže pro dámu.

Cena za osobu: 2.250 Kč

Restaurace Villa Richter, 14. 2. 2019
Praha 1, Staré zámecké schody 6/251, Tel: 257 219 079

Restaurace Villa Richter připravila 3 chodové svatovalentýnské menu. Tatráček
z tuňáka, mořského ďase s humrovým velouté, sépiovými těstovinami nebo telecí rib eye steak se smržovým risottem a pěnou ze sušených rajčat. Sladkou tečkou je jahodový trifle s citrónovou emulzí. V ceně welcome drink.

Cena za osobu: 1.290 Kč

Restaurant Ungelt, 14. 2. 2019
Praha 1, Týn 638/5, Tel: 777 427 000

Luxusní Restaurant Ungelt u Staroměstského náměstí nabídne navíc svým hostům valentýnský zákusek. Macerované jahody v malinové omáčce, champagne sabayon
a Valrhona čokoláda.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Il Capitano
Praha 3, Slavíkova 1571/6, Tel: 222 939 434

Italská restaurace Il Capitano na Valentýna připravila 2 varianty 6 chodových menu zaměřené na maso nebo ryby. Hovězí tataráček, sýrová pannacotta s marinovanou hruškou, foie gras s fíky, husí tortelloni a jelení svíčková s liškami a borůvkovou omáčkou. Rybí menu zahrnuje krevetový tataráček, carpaccio z mušlí Sv. Jakuba, scampi na grilu, paštiku z mečouna, tresčí ravioli s rajčatovým krémem a mořského ďasa se šafránem a kalamáry. Valentýnské srdce jako dezert v obou menu.

Cena za osobu: N/A

Restaurace Hergetova Cihelna, 14. 2. 2019
Praha 1, Cihelná 2b, Malá Strana, Tel: 296 826 103

Stylová restaurace Hergetova Cihelna u Karlova mostu, připravila speciální valentýnské menu. Těšit se můžete na chobotnicové carpaccio, tuňákový tatarák
s avokádovým pyré, telecí entrecote s omáčkou Café de Paris s hranolky nebo míchaný listový salát. Jako dezert pečený ananas s karamelem a kokosovou zmrzlinou.

Cena za osobu: 1.250 Kč

Restaurace Paloma, 14. 2. 2019
Průhonice , Květnové nám. 53, Tel: 220 188 610

Luxuní restaurace Paloma připravila na svátek všech zamilovaných speciální
7 chodové menu. Z pokrmů ochutnáte maki z hřebenatek s restovaným artyčokem, filet z ryby sv. Petra s pěnou z mořských ježků s koprem, mušlemi a křupavým brunoise s jeruzalémským artyčokem, jablko s tajícím srdcem z marakuji
se speculoos zmrzlinou a mnoho dalšího.

Cena za osobu: 3.900 Kč

Restaurace Hard Rock Cafe, 14. 2. 2019
Praha 1, Malé námestí 142/3, Tel: 224 229 529

Restaurace Hard Rock Café nabídne na Valentýna 3 chodové menu. Jarní rolky, z hlavních chodů jsou na výběr žebra, Legendární burger, grilovaný losos nebo Cobb salát a jako dezert Sweetheart shake (vanilková vodka, vanilková zmrzlina, jahody, šlehačka, citrón). V ceně sklenice piva, vína nebo prosecca.
Alternativní nabídkou je hovězí strip steak s krevetami.
Doprovodný večerní program, koncert kapely Reserve, DJ, fotokoutek, svatební stage.

Cena za osobu: 795 Kč / alternativní nabídka 705 Kč

Restaurace Home by Unic, 14. 2. 2019
Praha 1, Soukenická 25, Tel: 222 318 961

Romantická 4chodová valentýnská večeře při svíčkách Vás čeká v restauraci Home by UNIC. Sklenka prosecca jako uvítací drink, tataráček z jelena s lesními plody
a křepelčím vejcem, krém z jeruzalémského artyčoku s krevetami, telecí rib eye steak s foie gras, bramborovou terinou a špenátovými listy jako hlavní chod a konečně maliny s růží a růžovým pepřem. Káva nebo čaj a víno ke každému chodu v ceně.

Cena za pár: 1.999 Kč

Restaurace Bresto, 14. 2. 2019
Praha 1, Štěpánská 31, Tel: 222 212 810

Italská restaurace Bresto připravila na Valentýna 3 chodové menu. Hovezí carpaccio s mozzarellou di bufala, telecí hřbet sous vide s bramborovým koláčem a marcipánové knedlíčky plněné jablky s malinovým sorbetem.

Cena za osobu: 780 Kč

Restaurace Nebozízek, 14. 2. 2019
Praha 1, Petřínské sady 411, Tel: 257 315 329

Restaurace Nebozízek na Petříně nabídne na Valentýna 4 chodové romantické menu. Ztracené vejce s panko strouhankou, květákový krém, pečené baby kuřátko s nádivkou a jasmínovou rýží nebo hovězí steak s bramborovými rösti a jako dezert čajová panna cotta s pomerančovou omáčkou a rozinkami.

Cena za osobu: 750 Kč

Ada restaurant, hotel Hoffmeister, 14. 2. - 17. 2. 2019
Pod Bruskou 7, Praha 1, Tel: 251 017 111

V restauraci luxusního hotelu Hoffmeister pro Vás šéfkuchař připravil speciální
4 chodové valentýnské menu, které zahrnuje terinku z foie gras s pistáciovou krustou a jablkovým kaviárem, mušle Sv. Jakuba podávané s fialovými bramborami, kachní prso s topinamburem, dýní a hlívou a vanilkové parfait s marakujovou omáčkou jako dezert.

Cena za pár: 1.600 Kč

Restaurace Oblaca, 14. 2. 2019
Praha 3, Mahlerovy sady, Tel: 210 320 086

Restaurace Oblaca v Žižkovské věži připravila 5 chodové valentýnské menu. Těšit se můžete na smaženou krevetu s mangovo papájovým salátem, foie gras terinu
s brusinkovou marmeládou, krém z mladého špenátu s uzeným lososem a kachní prsa marinovaná s badyánem v kombinaci s hruškovým kompotem a v sádle konfitovaným bramborem. Jahodová panna cotta na závěr.

Cena za osobu: 1.890 Kč

Restaurace Augustine, 14. 2. 2019
Praha 1, Letenská 12/33, Hotel Augustine, Tel: 266 112 280

Elegantní Augustine Restaurant připravila 4 chodové valentýnské menu, doplněné živou hudbou. Večerní oslava Valentýna v Restauraci Augustine bude 14. února doprovázena 4 chodovým menu a foie gras terrine se švestkami a mandlemi, mořský jazyk s houbami a mladým špenátem, dále telecí filet s černým kořenem, řepou
a pohankou a jako dezert mille feuille s čokoládovou ganáží, sorbetem z prosecca
a malinami. V ceně káva nebo čaj a domácí pralinky.

Cena za osobu: 1.890 Kč

Restaurace La Rotonde 14. 2. 2019
Praha 1, Štěpánská 40, Hotel Alcron, Tel: 222 820 410

Elegantní restaurace ve stylu Art Deco, La Rotonde, připravila speciálně sestavené Valentýnské menu o 4 chodech. Kozí sýr s pečeným pórkem a marinovanou šalotkou, petrželový krém s kokosovým mlékem a hruškou, jako hlavní chod se můžete těšit na pstruha s quinoou nebo daňčí hřbet s kaší ze sladkých brambor a pohankou. Valentýnský dezert pro dva menu uzavírá.

Cena za osobu: 1.400 Kč

Sabores,Španělské lahůdky
Praha 4, Vyšehradská 414/6

Lahůdky Sabores se španělskými delikatesami s víny Vám na Svatého Valentýna doporučují vybraná šumivá vína, například růžovou cavu Rosat Gran Reserva z vinařství Recaredo nebo Rose Brut Reserva z At Roca. Potěšit můžete i své chuťové buňky, v nabídce jsou královské fíky v čokoládě zn. Rabitos Royale, přírodní ovoce
v čokoládě Garrigos Ibanez, bonbóny s mandlemi odrůdy Marcona s Turrónem de Jijona a čokoládou, hořká čokoláda se 70% poměrem kakaa s růžemi a jahodami
a mnoho dalšího.

Restaurace Kalina Anežka, 14. 2. 2019
Praha 1, Anežská 12, Tel: 222 317 715

V gourmet restauraci Kalina Anežka nabídne šéfkuchař Mirek Kalina na Valentýna
4 chodové menu. Čeká Vás krevetový koktejl s mangem, petrželové velouté s černým lanýžem, pečené kachní prso v pomerančové šťávě s mandlovou kroketou
a čokoládová tartaletka se slanou karamelovou zmrzlinou a pečeným banánem na rumu jako dezert.

Cena za osobu: 995 Kč

Restaurace Sarah Bernhardt, 14. 2. - 16. 2. 2019
Praha 1, U Obecního domu 1, Hotel Paříž, Tel: 222 195 195

V secesním interiéru Restaurace Sarah Bernhardt bude v nabídce valentýnské
4 chodové menu. Po přípitku následují flambované „black tiger“ krevety s likérem Cointreau na středozemním salátu, dále telecí consommé se sýrovými noky, hovězí „Filet Mignon“ se sotýrovanou mini zeleninou a omáčkou z pepře a čokoládová věž
z Varlhona čokolády s jahodovým sorbetem. V ceně káva nebo čaj a Petit Fours.

Cena za osobu: 1.900 Kč

Restaurace Na Farkáně, 14. 2. 2019
Praha 5, Na Farkáně III/32, Tel: 257 220 253

Restaurace Na Farkáně připravila na Valentýna speciální 3 chodové menu. Po plátcích marinovaného lososa s medovo hořčičnou omáčkou následuje plněná křepelka pečená na másle s kaštanovou nádivkou, ostružinovou omáčkou
a bramborovými pusinkami a na konec, horký čokoládový fondant se šlehanou smetanou.

Cena za osobu: 520 Kč

Restaurace Triton, 14. 2. - 17. 2. 2019
Praha 1, Václavské nám. 26, Tel: 221 081 218

Romantická restaurace v krápníkové jeskyni připravila na den svatého Valentýna slavnostní 4-6 chodovou večeři s živým doprovodem na piano. V rámci nabídky ochutnáte červené krevety s violet květákovým consommé a kaviárem z jesetera, hovězí consommé, mangový sorbet, mořského vlka s omáčkou Champagne, slávkami, lanýžem a topinamburem, telecí steak s krémovou omáčkou ze smrže, gratinovaným bramborem, chřestem a brokolicí a citrónovo levandulový dort.
V ceně aperitiv a káva, nebo čaj.

Cena za osobu: 1.290 Kč / 1.590 Kč (4 nebo 6 chodů)

Restaurace Deer, 14. 2. 2019
Praha 1, Michalská 19, Tel: 225 777 330

Luxusní restaurace Deer připravila na Valentýnský večer romantické menu. Grilované krevety s koriandrovou pěnou a chilli, krémová kuřecí polévka s houbami shitake, filet z mořského vlka s pošírovanou mušlí, krevetovou raviolou a pastinákovým pyré nebo trhané selečí maso s foie gras, batátovou slámou a wasabi burgerem a jako dezert maliny s malinovou pěnou, čokoládovou zmrzlinou a mashmelone.

Cena za osobu: 749 Kč

Restaurace Altány Kampa, 14. 2. 2019
Praha 1, Nosticova 2a, Tel: 257 007 681

Romantická restaurace na břehu Vltavy hned u Kampy, Altány Kampa, připravila speciální svatovalentýnské menu. Předkrm se skládá z variace závitků z ředkve
s krevetami, hráškem a pečeným lilkem, následuje hlavní chod v podobě telecí svíčkové s bramborovo-hráškovým pyré nebo filetu z pražmy se zámeckými brambory. Sladkou tečkou je čokoládový fondán s ostružinovým sorbetem přelitý vanilkovou omáčkou. Prosecco na uvítání v ceně.

Cena za osobu: 795 Kč

COMO Restaurant & Café, 14. 2. 2019
Praha 1, Václavské náměstí 45, Tel: 222 247 240

V restauraci COMO připravili 4 chodové Valentýnské menu. Carpaccio z mušlí
sv. Jakuba, marinovaný losos v červené řepě s citronovou ricottou, kachní prso
s javorovým sirupem, pekanovými ořechy, chřestem a bramborovou kaší a na závěr dezert pro dva v podobě čokoládové pěny s lanýžovým olejem, višněmi a zmrzlinou
z růže nebo kokosového sorbetu s passion fruit.

Cena za osobu: 990 Kč

Restaurace Elements, 14. 2. 2019
Praha 1, Náměstí Curieových 1/100, Hotel President, Tel: 234 614 113

Elements restaurants, restaurace hotelu President, připravila speciální 4 chodové Valentýnské menu, které nabídne foie gras créme brulée s fíkovou marmeládou, čokoládové tagliolini s langustýnkami, králičí hřbet s pyré z černého kořene
a čokoládové srdce jako dezert.

Cena za osobu : 1.490 Kč

Restaurace Tetu Brissy, 14. 2. - 17. 2. 2019
Praha 10, Benice, Květnového povstání 194, Tel: 267 268 700

Retro atmosféra vzduchoplaveckého restaurantu Tetu Brissy je ideální pro valentýnskou romantiku. Ochutnáte kachní parfait s marmeládou z fíků, vepřovou panenku s pepřovou omáčkou a petrželovým pyré s pečenými cherry rajčátky a jako dezert Tiramisu s malinami.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace ART&FOOD Had, 14. 2. 2019
Praha 5, Plaská 617/4, Tel: 605 555 050

V rodinné restauraci Art&Food Had připravili speciální Valentýnské menu ze 4 chodů a zahrnuje foie gras s řepou, jablkem a pistáciovým sponge, květákový krém se sýrem roquefort a vejcem vařeným na 63°C, hřbet z dančího masa s mandlovou kroketou, topinamburem, kapustou a hruškou a nakonec mrkev s čokoládou
a tvarohem.

Cena za osobu: 1.300 Kč

Restaurace Chateau St. Havel, 14. 2. 2019
Praha 4, Před nádražím 6, Tel: 241 445 717

Romantická zámecká restaurace Svatý Havel bude podávat 14. února degustační 6chodové valentýnské menu. Humří krém s artyčokem, prsa z perličky s bulgurem
s červenou řepou, čekankou, foie gras a lanýžem, zauzený halibut s koprovou sedlinou plněnou krevetovým krémem, humrem, celerovými hranolky a šafránovou espumou, telecí svíčkovou s masovou kroketou s kozím sýrem a bramborovým ragú a lanýžový dort s čokoládou a malinovým sorbetem na závěr.

Cena za osobu: 1.150 Kč

Restaurace Salabka, 14. 2. 2019
Praha 7, K Bohnicím 2a, Tel: 778 019 002

Restaurace Salabka připravila speciální 8 chodové degustační valentýnské menu. Těšit se můžete např. na ústřice se saké granita, raviollu se sumcem a ganache
z máslové dýně, jelení hřbet s černým kořenem a jelítkovým pyré, nebo čokoládový dort s kaštanovým krémem a další speciality. V nabídce rovněž vegetariánské menu.

Cena za osobu: 2.250 Kč

Restaurace Blue Wagon, 14. 2. 2019
Praha 2, Uruguayská 19, Tel: 222 561 378

Valentýnské menu v restauraci Blue Wagon zahrnuje welcome drink ve formě prosecca, marinovanou krevetu s mangem, gravlax z lososa, bažantí velouté s bramborovými kroketami a kořenovou zeleninou, králičí hřbet s dýňovým pyré, kapustičkami, slaninovým chipsem a Svatojánskými ořechy jako hlavní chod a nechybí ani dezert.

Cena za osobu: 1.790 Kč

Restaurace Terasa U Zlaté Studně, 14. 2. 2019
Praha 1, U Zlaté studně 166/4, Tel: 257 533 322

Romantická restaurace Terasa u Zlaté Studně s výhledem na pražské panorama připravila luxusní 6 chodové valentýnské menu. Ochutnáte např. marinovaného kanadského humra s mango kaviárem v pikantní kokosové polévce na thajský způsob, tartar z mléčného telecího plněný kozím sýrem, grilovaného mořského ďasa ve slanině s petrželovým pyré se smrži, pistáciový meringue s fíkovo-ostružinovým krémem a mnoho dalšího.

Cena za osobu: 3.100 Kč

Restaurace La Casa Argentina, 14. 2. 2019
Praha 1, Dlouhá 35/730, Tel: 222 311 512

Argentinská restaurace La Casa Argentina nabízí na Valentýna 2 chodové menu. Hovězí steak se švestkovou omáčkou a foie gras a jako dezert lívance s flambovaným ovocem. Hosté mohou také ochutnat valentýnský singature koktejl.

Cena za osobu: 999 Kč

Restaurace Benjamin, 14. 2. - 16. 2. 2019
Praha 10, Norská 602/14, Tel: 774 141 432

Restaurace Benjamin bude podávat Valentýnské menu, které doplní krátká či dlouhá degustace ročníkových champagne. Z menu např. ústřice, rak, úhoř či sumec, pro milovníky masových pokrmu Wagyu steak a jako dezert jahody s čokoládou.

Cena za osobu: 1.200 Kč

Restaurace New York Café, 14. 2. - 17. 2. 2019
Praha 1, Senovážné nám. 13, Hotel Carlo IV, Tel: 224 593 886

V restauraci hotelu Carlo IV připravili 4 chodové Valentýnské menu. Svatojakubské mušle se sladkokyselým salátem a wasabi kaviárem, grilovaná foie gras s fíky
a omáčkou z koňaku, filet z dorády s šafránovým risottem nebo jelení hřbet
s restovanou zeleninou a lanýžovou omáčkou. Čtvrtý a poslední chod v podobě Valentýnského srdíčka z malin s mascarpone a čokoládou. Welcome drink, víno
a nealko v ceně.

Cena za pár: 3.000 Kč

Restaurace Mlýnec, celý únor 2019
Praha 1, Novotného lávka 9, Tel: 277 000 777

Šéfkuchař Marek Šáda připravil ku příležitosti svátku Sv. Valentýna speciální
4 chodové menu, v rámci kterého ochutnáte emulzi z ústřic s avokádem a jablky granny smith, šafránové risotto s foie gras nebo hovězí steak s topinamburem, růžičkovou kapustou a lanýžovou omáčkou. Menu uzavírá čokoládová koule s višněmi a horkou čokoládou.

Cena za osobu: 1.390 Kč

Restaurace La Republica, 14. 2. 2019
Praha 1, Na poříčí 12, Tel: 602 202 631

Restaurace La Republica připravila 3 chodové valentýnské menu, které zahrnuje sklenku sektu na uvítanou, hovězí roastbeef na rukolovém salátku s bazalkovým pestem a parmezánem, grilovanou vepřovou panenku špikovanou švestkami
s bramborovými rösti a omáčkou z portského vína a čokoládový dort s višňovou omáčkou.

Cena za osobu: 590 Kč

Restaurace La Bodeguita del Medio, 14. 2. 2019
Praha 1, Kaprova 5, Tel: 224 813 922

Restaurace a bar La Bodeguita del Medio přichystala 3 chodové valentýnské menu. Hráškový krém s uzeným lososem, filet z hovězí svíčkové z mladého býka sous vide
v kombinaci s risottem, lanýžovým carpacciem a redukcí z portského vína a jako dezert malinový sorbet s vanilkovým mascarpone a pistáciovým prachem.

Cena za osobu: 1.100 Kč

Restaurace Made in Japan, 14. 2. - 15. 2. 2019
Praha 1, Rytířská 10, Tel: 224 235 604

V Japonské restauraci Made in Japan na svátek Sv. Valentýna připravili speciální menu. Valentýnské menu In Love pro dva s lahví sektu Cava zahrnuje polévku dle výběru, salát chucka s mořskými řasami, nebo kimchi ostrý salát, omakase set 16 ks sushi dle výběru šéfkuchaře a matcha zmrzlinu se sezamem. Podnik také nabízí Valentýnskou krabičku 20 ks sushi s sebou.

Cena za pár: 995 Kč

Restaurace Lavande, 14. 2. 2019
Praha 5, Lidická 2, Tel: 734 322 351

Přijďte si užít valentýnskou atmosféru do restaurace Lavande, kde bude 14. února servírováno speciální Valentýnské menu. Všechny pokrmy jsou bezlepkové, tudíž vhodné i pro celiaky. Tygří krevety marinované v petrželovém pestu se salátem z řasy wakame a krevetovou omáčkou, telecí svíčková s restovanou růžičkovou kapustou, batátovým pyré a lanýžovou omáčkou, pražma s citrónovým krémovým risottem
a vanilková pěna s mascarpone.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Zlatá Praha, 14. 2. 2019
Praha 1, Pařížská 30, hotel InterContinental, tel: 296 630 914

Valentýnskou oslavu se speciálním 5 chodovým menu si budete moci užít
v Restauraci Zlatá Praha v hotelu InterContinental. Po předkrmu ve formě lehce zauzeného hovězího tataráčk s lanýžovými perlami, dijonskou majonézou a kachními škvarečky následuje špenátový krém, dále ochutnáte pečené hřebenatky, kuřecí roládu s nádivkou se smrži a hráškovým pyré a na závěr čokoládový mousse.

Cena za pár: 3.900 Kč

Restaurace Černý Orel, 14. 2. 2019
Praha 1, U Lužického semináře 110/40, Tel: 257 531 738

Valentýnské menu v Restauraci Černý Orel se skládá ze 3 chodů. Bramborový krém s uzeným lososem, bramborovou slámou a cr?me fraîche, telecí hřbet sous-vide s hříbkovou omáčkou, pečeným celerem a celerovo-bramborovým pyré jako hlavní chod a na závěr jahodový tatarák s jedlým zlatem, čokoládovou pěnou a jogurtovou zmrzlinou.

Cena za osobu: 690 Kč

Restaurace CODA, 14. 2. 2019
Praha 1, Tržiště 9, Hotel Aria, Tel: 225 334 761

Restaurace Coda na Malé Straně nabídne speciální valentýnské menu. Šunka Ibérico, pečené mušle sv. Jakuba s vanilkovo-šafránovým velouté a fava fazolemi, řezy z telecího hřbetu s pyré z černého kořene a telecí raviolou a sladkou tečkou je timbal z malinové a hořké čokolády. V ceně je zahrnuta voda, káva nebo čaj.

Cena za osobu: 2.200 Kč

Restaurace Nostress, 14. 2. 2019
Praha 1, Dušní 10, Tel: 222 317 007

Restaurace Nostress nabízí na den svatého Valentýna speciální 4 chodové menu. Po welcome drinku na uvítanou následují gratinovaná ústřice s kari, vejce Florentine
s omáčkou Mornay a parmazánovou emulzí, hlavní chod v podobě tresky Skrei jako Bouillabaisse s šafránovým rybím bujónem se zeleninou a bramborami, nebo plněné stehno z perličky a valentýnský dezert na závěr.

Cena za osobu: 880 Kč

Restaurace Columna, 14. 2. - 17. 2. 2019
Praha 4, Pyšelská 2361/4, Tel: 272 192 458

Restaurace Columna na svátek všech zamilovaných připravila speciální 3 chodové menu. Jahodové mojito jako welcome drink, nízký roštěnec s trhaným salátkem nebo tuňák v teriyaki omáčce s řasami wakame, avokádovým mousse a sezamem, grilovaná chobotnice s cizrnovým pyré nebo telecí svíčková s bramborovým pyré, lanýžovou pastou, zeleninou a omáčkou z portského. Dort s jahodovým mousse
a marcipánem na konec.

Cena za osobu: 790 Kč

Restaurace U Malířů 1543, 14. 2. 2019
Praha 1, Maltézské náměstí 11, Tel: 257 211 014

Luxusní restaurace U Malířů připravila na Valentýnský večer 5 chodové menu. Telecí tataráček s lanýži, krém z topinamburu s kroketou z kachních foie gras, tuňák žlutoploutvý na grilu se šafránovou omáčkou, supreme z perličky s celerovým pyré
a ragú z čočky a sabayon s lesním ovocem a pistáciemi jako dezert.

Cena za osobu: 1.490 Kč

Bistro Kaprova, 14. 2. 2019
Praha 1, Kaprova 10, Tel: 227 777 770

Bistro Kaprova nabídne 4 chodové Valentýnské menu.Grilované mušle Svatého Jakuba nebo hovězí tatarák s lanýžovým kaviárem a majonézou, dýňová polévka, šafránové risotto s mořskými plody nebo telecí rib-eye steak v kombinaci
s bramborovo- lanýžovým pyré a čokoládové brownie s malinovou pěnou. Sklenka růžového vína a kanapky na uvítanou v ceně.

Cena za osobu: 1.500 Kč

Restaurace Sokolovna Průhonice, 14. 2. 2019
Průhonice, Říčanská 118, Tel: 267 310 506

V restauraci Sokolovna Průhonice připravili 4 chodové Valentýnské menu. Můžete se těšit na takaki z tuňáka, krém z topinamburu s hlívou a foie gras pěnou, hlavní chod v podobě telecí svíčkové s kroketou z hovězího konfitu, zauzenou bramborovou kaší
a omáčkou z lanýžů, nebo pečeného halibuta se špenátovo-bramborovou kostkou. Na závěr čokoládová tartaletka.

Cena za osobu: 850 Kč

Restaurace Na Václavce 32, 14. 2. - 17. 2. 2019
Praha 5, Na Václavce 1079/32, Tel: 251 564 332

V Restauraci na Václavce 32 připravili speciální Valentýnské menu. Těšit se můžete na mandlovou paštiku s brusinkovým coulis, kuřecí supreme s celerovo-bramborovým pyré, medailonky z vepřové panenky s quinoou, pečeného candáta
s francouzskou zeleninou na másle a jablečný koláč s vanilkovou zmrzlinou
a šlehačkou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Villa St. Tropez
Praha 6, Ruzyňská 197/14, Tel: 235 300 521

Ve Ville St. Tropez připravili 3 chodové Valentýnské menu. Předkrm nabídne marinovaný roastbeef s hořčično-medovou omáčkou, v rámci hlavního chodu je na výběr z pečeného filátka z tresky Skrei v kombinaci s čočkou Beluga a omáčkou Tandoori Masala nebo telecího steaku z nízkého roštěnce s bramborovým dortíkem, špenátem a čokoládovo-lanýžovou omáčkou. Jahodový cheesecake jako dezert.

Cena za osobu: 700 Kč

Restaurace Fabiano, 14. 2. - 17. 2. 2019
Praha 6, Libocká 64/10, Tel: 220 560 495

Valentýnské menu v Ristorante Fabiano nabídne romantické potěšení v italském stylu. Šafránové velouté s chobotnicí, krevetou a mušlí v petrželovém oleji, rolovaná telecí kýta doplněná kaší z fialových mrkví a brambor a na závěr profiterole s mascarpone, malinami a čokoládovým krémem. Welcome drink na uvítanou, vybrané víno a živá hudba od 18:30 hod. v rámci programu.

Cena za osobu: A la carte

srdce z čokolády, Valentýn

srdce z čokolády, Valentýn

jahody se šlehačkou

variace zákusků

Ústřice

Koktejl Broken Heart,  La Casa Argentina

Valentýnský dort v restauraci hotelu Hilton

© 2008-2019 Restaurant-Guide
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autora a vlastníka stránek

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz