Restaurant-guide.cz

Oslavte Valentýna v doporučených restauracích v Praze

Svátek svatého Valentýna je svátkem lásky a všech zamilovaných a připadá
v kalendáři na 14. února. K svátku svatého Valentýna neodmyslitelně patří dárky, růže, jahody, šampaňské, čokoláda a nejrůznější lahůdky.

Využijte této příležitosti a potěšte svého partnera pozváním do vybrané restaurace a užijte si romantický večer při dobrém jídle, které pro Vás na Valentýna připraví
v doporučených restauracích v Praze.

Doporučené restaurace v Praze na Valentýna:

Restaurace Villa Richter, 14. 2. 2017
Praha 1, Staré zámecké schody 6/251, Tel: 257 219 079

Restaurace Villa Richter připravila 4 chodové svatovalentýnské menu. Carpaccio
z chobotnice, sorbet z čerstvého manga a řapíkatého celeru, mořský ďas
s provensálskou zeleninou a humrovým velouté nebo telecí karé s cuketovými špagetami a omáčkou Perignon a čokoládové suflé s malinami a mandlovou oplatkou.

Cena za osobu: 1.290 Kč

Restaurace Mlýnec, celý únor 2017
Praha 1, Novotného lávka 9, Tel: 277 000 777

Restaurace Mlýnec, která se nachází u paty Karlova mostu s výhledem na Prahu, připravila na celý únor slavnostní 4 chodové menu. Marinované kachní prso s krvavým pomerančem, grilovaný siven, grilovaná perlička s omáčkou albufera a čokoláda
s malinami, pistáciemi a Amarettem.

Cena za osobu: 1.390 Kč

Restaurace Agave, 14. 2. 2017
Praha 1, Masná 2, Tel: 607 057 354

Stylová mexická restaurace Agave v centru Prahy, připravila na oslavu svátku Sv.Valentýna speciální 4 chodové menu. Ceviche z mořského vlka s čerstvým mangem, taco s houbovým ragú, fillet mignon s čokoládovou omáčkou a papričkami Habaňero a tamale s rozinkami, ořechy a kokosem, s krémovým mascarpone.

Cena za osobu : 1.199 Kč

Francouzská restaurace Art Nouveau, 14. 2. 2017
Praha 1, Náměstí republiky 5, Tel: 222 002 770

V secesní Francouzské restauraci Art Nouveau v Obecním domě připravili 6 chodové svatovalentýnské menu. Carpaccio z daňka s lesním ovocem, tatarák z krevety
a krvavého pomeranče, velouté z topinamburu, grilovaný halibut se zeleninou julienne, perlička plněná lanýži s restovanými foie gras a jahodové semifreddo.

Cena za osobu : 1.850 Kč

Restaurace Luka Lu, 14. 2. 2017
Praha 1, Újezd 33, Tel: 257 212 388

Restaurace Luka Lu na Malé Straně připravila na Valentýna řadu specialit. Krevety na víně, petrželi a česneku, sušená italská šunka s ovčím sýrem, steak
z tuňáka s koprovou omáčkou, švestkami nadívaná panenka se šťouchaným bramborem, plněné kyselé papriky, čokoládový dort a další.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace COMO, 14. 2. 2017
Praha 1, Václavské náměstí 45, Tel: 222 247 240

Středomořská restaurace COMO, nabídne na svátek všech zamilovaných speciální 4 chodové menu. Oliva Ascolana plněná telecím ragú a zeleninou na bramborovo-lanýžovém pyré, sushi Nigiri s čerstvým tuňákem, tamarindem a tobiko kaviárem, kukuřičné kuřátko s pečenou červenou a žlutou řepou a valentýnský dort s čokoládou, tvarohem a malinovou omáčkou.

Cena za osobu : 875 Kč

Restaurace Zlatá Praha, 14. 2. 2017
Praha 1, Pařížská 30, Telefon: 296 630 522

V luxusní restauraci Zlatá Praha hotelu InterContinental přichpravili slavnostní
4 chodovou valentýnskou večeři. Terinka z foie gras s želé z portského vína, mušle svatého Jakuba a kaviár z jesetera, telecí medajlonek s pastyňákovým pyré a „frozen kiss“ - čokoláda, maliny, sudachi. Cena zahruje vybraná vína.

Cena za pár: 3.300 Kč

Terasa U Prince, 14. 2. 2017
Praha 1, Staroměstské náměstí 29, Tel: 737 261 842

Terasa U Prince, která se nachází přímo na Staroměstském náměstí, připravila valentýnské menu o 3 chodech. Grilovaný fík s medem a piniemi podávaný na červené řepě s kozím sýrem, do růžova pečené kachní prso s bylinkovou nádivkou
a brownies z mléčné a bílé čokolády.

Cena za osobu: 785 Kč

Restaurace U Malířů 1543
Praha 1, Maltézské náměstí 11, Tel: 257 211 014

Luxusní restaurace U Malířů připravila na Valentýnský večer 5 chodové menu. Telecí tataráček s lanýžovým olejem, kreveta v tempuře s mangovým salátem, celerový krém s kokosem a topinamburem, jako mezichod růžové smoothie, filet z pražmy se srdcovkami nebo hovězí Wellington se smrži a profiteroles s jahodami, chilli
a čokoládou.

Cena za osobu: 1.590 Kč

Restaurace Blue Wagon, 14. 2. 2017
Praha 2, Uruguayská 19, Tel: 222 561 378

V restauraci Blue Wagon přichystali na oslavu svatého Valentýna speciální 4 chodové menu. Kreveta na lávovém kameni se salátem z řasy wakame, foie gras torchon v pistáciích, telecí hřbet glazovaný červeným vínem a čokoládová kostka s kokosovým krémem.

Cena za osobu: 1.190 Kč

Restaurace Salabka, 14. 2. 2017
Praha 7, K Bohnicím 2a, Tel: 778 019 002

Restaurace Salabka, jen pár kroků od zoologické a botanické zahrady, nabízí romantické valentýnské menu s možností kombinace s víny z vlastní vinice. Kachní šunka, platýz s celerovým pyré, vepřová líčka, humří bisque a kokosová panna cotta.

Cena za osobu: 1.150 Kč

Restaurace Lavande, 14. 2. 2017
Praha 5, Lidická 2, Tel: 734 322 351

Restaurant Lavande na Janáčkově nábřeží na den Sv. Valentýna přichystala speciální 3 chodové menu. Krevety balené v sušené šunce a lilkový kaviár, telecí hřbet
s koňakovou omáčkou a perníkový parfait s flambovanými jahodami.

Cena za osobu: 637 Kč

Restaurace La Rotonde 14. 2. 2017
Praha 1, Štěpánská 40, Hotel Alcron, Tel: 222 820 410

Elegantní restaurace ve stylu Art Deco, La Rotonde, nabídne sváteční 5 chodové valentýnské menu. Salát z avokáda a královského kraba, pečená foie-gras
s rozinkami, bramborovo-lanýžové noky, treska pošírovaná v olivovém oleji s fregolou nebo srnčí hřbet a klobáska s pohankou, kaštany a uzeným morkem a valentýnský dezert pro dva.

Cena za osobu: 1.300 Kč

Restaurace Bresto, 14. 2. 2017
Praha 1, Štěpánská 31, Tel: 222 212 810

Italská restaurace Bresto připravila na Valentýna několik specialit. Krevetový tataráček, hovězí carpaccio s artyčoky, mušle s gnocchi z červené řepy, ravioli
s mořským vlkem, telecí steak s růžovým pepřem a gratinovaným bramborem, kambala s hříbkovou krustou, panna cotta s jahodovou omáčkou a čokoládový fondant s ořechy a krémem chantilly.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Hergetova Cihelna, 14. 2. 2017
Praha 1, Cihelná 2b, Malá Strana, Tel: 296 826 103

Stylová restaurace na břehu Vltavy, Hergetova Cihelna, nabízí na svátek Sv. Valentýna romantické 4 chodové menu. Bramborové rösti se zauzeným kaviárem, treska „Skrei“ s mušlemi, telecí Wellington s parmskou šunkou, bramborové pyré s lanýži
a čokoládový dortík s vanilkovým krémem, jahodovým tatarákem, malinovým sorbetem a mandlovou drobenkou.

Cena za osobu: 1.125 Kč

Restaurace Made in Japan, 13. 2. - 19. 2. 2017
Praha 1, Rytířská 10, Tel: 224 235 604

V sushi baru Made in Japan přichystali pro celý valentýnský týden speciální asijské menu dle výběru. Polévka miso, thong, pho bo, seafood, kuřecí nebo o-suimeno, salát chucka s mořskými řasami nebo kimchi, sushi dle výběru šéfkuchaře a zmrzlina matcha a sezam.

Cena za pár: 995 Kč

Restaurace Kampa Park, 14. 2. 2017
Praha 1, Na Kampě 8b, Tel: 296 826 112

Noblesní restaurace Kampa Park na Vltavě přímo u Karlova mostu připravila
4 chodové valentýnské menu. Zauzený kaviár z lososového pstruha, tuňákový tatarák se sojovo-wasabi želé, sobí hřbet s bramborovým ragú, žloutkem 64°, pyré z červené řepy a cideru a tymiánovou šťávou a čokoládový dortík s maracujovým créme brulée.

Cena za osobu: 1.650 Kč

Restaurace Casa De Carli, 12. 2. - 14. 2. 2017
Praha 1, Vězeňská 5, Tel: 224 816 688

Italská restaurace Casa De Carli připravila na Valentýna 5 chodové menu. Krémová polévka z topinamburu s langustýnou a artyčoky, pečená křepelčí prsíčka s černým lanýžem, domácí ravioli plněné bylinkami, filet z ryby Sv. Petra nebo jehněčí kotletky
a pěna z Valrhona Manjari čokolády. Čokoládové lanýže a pralinky.

Cena za osobu: 1.420 Kč

Restaurace Renommé, 14. 2. 2017
Praha 1, Na Struze 1, Tel: 224 934 109

Rodinná restaurace Renommé připravila na Valentýna 4 chodové menu. Ceviche
z tresky, zelenina, kerblík, uzené kachní prso s topinamburovým krémem, jehněčí kotlety s čočkou, konfitovaným česnekem a sabayone s jahodami.

Cena za pár: 1.900 Kč

Restaurace Locanda Ema, 14. 2. 2017
Praha 6, Horoměřická 2337/8, Tel: 702 074 677

Italská restaurace Locanda Ema připravila na Valentýna 3 chodové menu. Krevety na grilu v cuketovém závitku, těstoviny mezze penne a telecí maso s artyčoky
a gratinovaným bramborem. Lanýžové pralinky a sklenka prosecca v ceně.

Cena za osobu: 990 Kč

Restaurace Na Farkáně, 13. 2. - 15. 2. 2017
Praha 5, Na Farkáně III/32, Tel: 257 220 253

Restaurace Na Farkáně připravila na Valentýnský večer uzená kachní prsa se salátem radicchio, medailonky z panenky s pepřovou omáčkou a hranolky a sorbet
z tropického ovoce.

Restaurace Etnosvět, 14. 2. 2017
Praha 2, Legerova 40, Tel: 226 203 880

Vegetariánská restaurace Etnosvět nabídne na svátek Sv. Valentýna 4 chodové vegetariánské menu. Parfait z kozího sýra, risotto s hořkou čokoládou, ořechový Wellington s vanilkovo-mrkvovým pyré, konfitovanými brambory a rabri (kondenzované mléko, mandle, zázvorové zabaione).

Cena za osobu: 990 Kč

Restaurace KiinDi, 14. 2. 2017
Praha 4, Michelská 58, Tel: 721 588 888

Thajská restaurace KiinDi přichystala na svátek všech zamilovaných speciální valentýnské 3 chodové menu. Kokosovo-dýňová polévka s grilovanými mušlemi, smažené ústřice s wasabi majonézou a sladkou chili omáčkou, “Pattaya Bouillabaisse ” - tygří kreveta, mušle a kalamáry na pálivo-kyselé bylinkové omáčce nebo grilované plátky hovězího wagyu s domácími nudlemi a variace tří druhů dezertů.

Cena za osobu: 595 Kč

Restaurace Deer Prague, 14. 2. 2017
Praha 1, Michalská 19, Tel: 225 777 330

Restaurace Deer přichystala originální 3 chodové valentýnské menu. Tatarák ze pstruha s čekankovým salátem, pečené kuřecí prso s lanýžovou bramborovou kaší
a mražená višňová pěna s makovým marshmallow.

Cena za osobu: 990 Kč

Restaurace Santini Garden, 14. 2. 2017
Praha 1, Jánský vršek 13, Tel: 603 766 779

Restaurace Santini Garden na Jánském vršku připravila na Valentýna 6 chodové degustační menu. Zapečené mušle Sv. Jakuba, hovězí tataráček s okurkovou omáčkou, polévka z červené řepy, filet z kambaly s mangoldem a pečenou polentou, jelení steak ze svíčkové s bramborem a čokoládový dezert s hruškovým sorbetem.

Cena za osobu: 1.495 Kč

Restaurace Aromi, 14. 2. 2017
Praha 2, Náměstí Míru 6, Tel: 222 713 222

Italská restaurace Aromi přichystala speciální 4 chodové valentýnské menu. Mušle Svatého Jakuba s limetkovým sabayonem, ravioli s emulzí z vaječného žloutku, fondue ze sýru taleggio a lanýže, pečené kachní prso s pastiňákovo-vanilkovým pyré
a čokoládový bonet s oříškovým krémem.

Cena za osobu: 1.250 Kč

Restaurace Asian Temple, 14. 2. 2017
Praha 1, Bílkova 13, Tel: 222 311 659

Restaurace Asian Temple připravila na den Sv. Valentýna slavnostní 3 chodové asijské menu. Hovězí tatarák na asijský způsob, papájový salát s rujak dresinkem
a krevetami a jehněčí barbecue na balinézský způsob s bylinkami.

Cena za osobu: 1.500 Kč

La Bottega Bistroteka, 14. 2. 2017
Praha 1, Dlouhá 39, Tel: 222 311 372

Bistro s italskými delikatesami, La Bottega Bistroteka, nabízí svatovalentýnské speciality. Rukola salát s piniovými oříšky a čerstvými jahody a pošírovaný humr pro dvě osoby s divokou brokolicí a omáčkou ze srdcovek.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Meze, 14. 2. 2017
Praha 8, Karlínské náměstí 6, Tel: 223 000 665

Karlínská restaurace Meze připravila slavnostní 4 chodové valentýnské menu. Sicilská tomatová polévka nebo rybí polévka s pošírovaným lososem a tobiko kaviárem, lososový tataráček nebo brioška s roastbeefem, hovězí flank steak
s pepřovou omáčkou nebo kuřecí steak supreme s kari omáčkou a čokoládové
řezy se zmrzlinou.

Cena za osobu: 980 Kč

Restaurace Porto
Praha 8, Urxova 436/10, Tel: 222 313 926

Restaurace Porto připravila na valentýnský večer 4 chodové menu. Ústřice, salát
s marinovaným lososem a krevetami, hovězí Tournedos Rossini a jahodový dezert
s mátovou omáčkou a čokoládou.

Cena za osobu: 690 Kč

La Bottega Linka, 14. 2. 2017
Praha 1, Havlíčkova 13, Tel: +420 222 314 961

La Bottega Linka, nejnovější bistro s italskými delikatesami, připravila speciální 3 chodové valentýnské menu. Tuňák marinovaný v grepu a zázvoru, se salátem
z avokáda a mořských řas, sous-vide kachní prsa a omáčka z jablečného moštu
a čokoládový fondán s višněmi a kokosovou zmrzlinou.

Cena za osobu: 990 Kč

Restaurace Triton, 14. 2. 2017
Praha 1, Václavské nám. 26, Tel: 221 081 218

V restauraci Triton pro Vás šéfkuchař Michal Novák připravil 5 chodové menu. Grilovaná tygří kreveta na citrónovém oleji, marinovaný losos, polévka z pečených paprik a rajčat, citrónový sorbet s grepovými segmenty, svíčkové řezy na omáčce
z vanilkového lusku a čokoládový dort s lesním ovocem.

Cena za osobu : 1.290 Kč

Restaurace Il Capitano
Praha 3, Slavíkova 1571/6, Tel: 222 939 434

Italská restaurace Il Capitano přichystala na den Sv. Valentýna výběr ze dvou menu. Mušle Sv. Jakuba, koktejl s mořskými plody, tatarák z lososa, ravioli s mořským vlkem a krevetovou omáčkou, filet máslové ryby v ochucené černé krustě nebo vitello tonnato s kapary, hovězí carpaccio, buvolí mozzarella “Campana”, ravioli salsiccia, vepřová panenka v pistáciové krustě, sorbet ze žlutého melounu a valentýnské srdce.

Cena za osobu : 750 Kč

Restaurace CODA, 14. 2. 2017
Praha 1, Tržiště 9, Hotel Aria, Tel: 225 334 761

V luxusní restauraci CODA připravil na Valentýna šéfkuchař David Šašek luxusní
5 chodové menu. Mušle svatého Jakuba s mangem, limetkou a granátovým jablkem, tygří krevety v červeném kari, kachní foie gras, halibut na 56°C s lanýžovým velouté
a malinová šarlota s kokosovou espumou a esencí z růží.

Cena za osobu: 2.450 Kč

Restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie, 14. 2. 2017
Praha 1, Pobřežní 1, Hotel Hilton Prague, Tel: 224 841 111

Restaurace hotelu Hilton Prague na letošní den sv. Valentýna přichystala pestré
3 chodové menu formou rautových stolů. V nabídce bude například tatarský
biftek & kaviár Sevruga, mini burgery s hovězím masem a foie gras, krevety, pstruh
s tataráčkem z merlíku čilského, grilovaná chobotnice, uzený platýz, pražma královská, ravioly s kalamáry nebo telecí steak ze svíčkové v kaštanové krustě nebo tortelli plněné brokolicí romanesco, pěna z bílé čokolády a maracuji, jahody
v čokoládě, karamelový popcorn. Cena zahrnuje vybraná vína, piva, nealkoholické nápoje, káv a čaj.

Cena za pár: 2.990 Kč

Ada restaurant, hotel Hoffmeister, 14. 2. - 19. 2. 2017
Pod Bruskou 7, Praha 1, Tel: 251 017 111

V restauraci luxusního hotelu Hoffmeister pro Vás šéfkuchař připravil speciální
4 chodové valentýnské menu. Kachní prsíčko s papájovým chutney, gratinované ústřice s fenyklem, limetkou a celerovým kaviárem, telecí karé v bylinkové krustě
a marinované jahody v balsamiku s mandlovým mousse.

Cena za pár: 1.290 Kč

Restaurace Hradčany Savoy, 14. 2. 2017
Praha 1, Keplerova 6, hotel Savoy, Tel: 224 302 430

V luxusní restauraci Hradčany ve známém hotelu Savoy, který se nachází na Pohořelci nad Pražským hradem připraví 5 chodové valentýnské menu. Grilovaná kreveta
s chilli, kachní foie gras s pistáciemi, lanýžový krém, telecí rib eye sous-vide s jehněčí kotletkou nebo losos s bylinkami a valentýnská srdce z pistáciového krému nebo čokoládové pralinky. Alternativou je také menu vegetariánské.

Cena za osobu: 1.590 Kč / 1.290 Kč

Restaurace Platina, 14. 2. 2017
Praha 1, Karolíny Světlé 29, Tel: 239 009 244

Restaurace Platina nabídne na svátek Sv. Valentýna 5 chodové sváteční menu. Carpaccio s hoblinkami parmazánu, hráškový krém, mušle Svatého Jakuba na bylinkách a grilovaná kreveta, jehněčí kotletka s bramborovou kaší nebo medailonky
z lososa a krém Mascarpone s čerstvými jahodami.

Cena za osobu : 889 Kč

Restaurace Torino, 14. 2. 2017
Praha 8, Voctářova 5, Tel: 722 286 664

Restaurace Torino připravila na oslavu dne Sv. Valentýna 4 chodové luxusní menu. Ústřice, kachní prsa s celerovým pyré a jablky, humří bisque s grilovanou krevetou, hovězí flank steak s pěnou z foie gras a čokoládová pěna s jahodami a fíky.
Přípitek v ceně.

Cena za osobu: 640 Kč

Restaurace La Casa Argentina, 14. 2. 2017
Praha 1, Dlouhá 35/730, Tel: 222 311 512

Restaurace La Casa Argentina nabídne na svátek Sv. Valentýna 3 chodové menu. Plátky kachních prsíček s trhanými listy salátu, argentinský striploin steak s pyré
z pečených brambor a čokoládový fondant s višňovou omáčkou, zmrzlinou a čerstvými jahodami.

Cena za osobu: od 1.240

Restaurace La Bodeguita del Medio, 14. 2. 2017
Praha 1, Kaprova 5, Tel: 224 813 922

Restaurace a bar La Bodeguita del Medio přichystala valentýnskou večeři
o 3 chodech v kubánském stylu. Marinované melounové kuličky v kubánském rumu, kachní prso s lanýžovým risottem a mandlová panna cotta s višněmi vařenými
v portském víně.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Hard Rock Cafe, 14. 2. 2017
Praha 1, Malé námestí 142/3, Tel: 224 229 529

Pražské Hard Rock Cafe připravilo speciální 3 chodové valentýnské menu & živý koncert kapely Acoustic Noise Band. Santa Fe jarní závitky, výběr z hlavních chodů – New York strip steak, Hickory pečená žebra, legendary burger, grilovaný losos nebo směs zelených salátů a hot fudge brownie s vanilkovou zmrzlinou.

Cena za osobu: 890 Kč

La Bottega Tusarova, 14. 2. 2017
Praha 7, Tusarova 39, Tel: 220 610 065

Italské bistro La Bottega Tusarova v Holešovicích připravila valentýnské menu
o 4 chodech. Losos mi-cuit, gel z řepné šťávy, chips ze sépiového inkoustu, šafránové tortelli plněné divočákem, kachní prso s omáčkou ze smrkových výhonků
a pikantní čokoládové srdce.

Cena za osobu: 2.200 Kč

Restaurace Villa St. Tropez, 13. 2. - 19. 2. 2017
Praha 6, Ruzyňská 197/14, Tel: 235 300 521

Francouzská restaurace Villa St. Tropez v klidné vilové části Prahy 6 nedaleko letiště připravila na Valentýna speciální 4 chodové menu. Hovězí gravlax s majonézou
a zeleným pepřem, svatojakubské mušle s kukuřičným pyré, telecí tournedos
se špenátem a brambory Grenaille a čokoládové suflé s malinovým sorbetem.

Cena za osobu: 600 Kč

Restaurace New York Café, 14. 2. 2017
Praha 1, Senovážné nám. 13, Hotel Boscolo, Tel: 224 593 886

Noblesní restaurace hotelu Boscolo připravila romantické 4 chodové menu. Lanýžové gnocchi v bylinkovém glazé, humrová polévka, pečený filet z mořského vlka
s citrusovou omáčkou beurre blanc nebo hovězí filet Rossini a telecí jus, jahody
s mascarpone a čokoládou.

Cena za pár: 3.100 Kč

Restaurace Kouzelná Zahrada - Zámek Berchtold, 14. 2. 2017
Kunice - Vidovice, Hlavní 6, Zámek Berchtold, Tel: 313 039 747

Restaurace na zámku Berchtold v Kunicích u Prahy připravila na oslavu Sv. Valentýna 4 chodové romantické menu. Tataráček z tuňáka s avokádem, tygří krevety pečené na másle, telecí steak sous vide s pyré ze sladkých brambor a čokoládový creme fraiche s čerstvým ovocem a mandlovou sušenkou.

Cena za osobu: 1.465 Kč

Restaurace Tančící dům Ginger & Fred, 14. 2. 2017
Praha 2, Jiráskovo náměstí 6, Tel: 221 984 160

Restaurace Ginger & Fred v Tančícím domě připravila 4 chodové valentýnské menu. Pečená chobotnice s krevetami a salátem nebo hovězí tatarák, filet pražmy
s cibulovým pyré, beignets s humrem a rybím jus se šafránem nebo kachní prsa na sečuánském pepři s noky a černým rybízem, výběr francouzských sýrů a čokoládová pěna se sušenkami a jogurtovou zmrzlinou.

Cena za osobu: 1.398 Kč

La Bottega di Finestra, 14. 2. 2017
Praha 1, Platnéřská 11, Tel: 222 233 094

Italské bistro La Bottega di Finestra nabídne výběr z valentýnských specialit. Carpaccio z červené řepy s marinovaným lososem, šafránové risotto s filetem Sv. Petra a hovězí svíčková Rossini.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Columna, 14. 2. 2017
Praha 4, Pyšelská 2361/4, Tel: 272 192 458

Stylová restaurace Columna přichystala na svátek zamilovaných speciální valentýnské 4 chodové menu. Losos gravlax s citrónovým prachem a chutney
z manga a kumquat, špenátový krém s parmazánovými srdíčky, hovězí flank steak
s omáčkou foie gras nebo filet z jesetera s vanilkovým pyré a jahodový krém alaska
s kokosem.

Cena za osobu: 690 Kč

Restaurace Buddha Bar, 14. 2. 2017
Praha 1, Jakubská 8, Tel: 221 776 300

Luxusní podnik Buddha Bar připravil exotické valentýnské menu o 3 chodech. Selekce speciálních valentýnských maki rolek, kuřecí salát Buddha-Bar, sezamový tuňák s křupavým zeleninovým salátem, hovězí wok s thajskou bazalkou a čokoládové překvapení.

Cena za pár: 3.700 Kč

Restaurace Terasa U Zlaté Studně, 14. 2. 2017
Praha 1, U Zlaté studně 166/4, Tel: 257 533 322

Šéfkuchař Pavel Sapík připravil pro restauraci Terasa u Zlaté Studně bohaté
6 chodové valentýnské menu. Mousse z uzeného úhoře, telecí tataráček, celerovo-šafránový krém s krevetou, pečený siven, variace holouběte z Anjou a jahodový "financier" s domácími zmrzlinou.

Cena za osobu: 2.900 Kč

Restaurace La Republica, 14. 2. 2017
Praha 1, Na poříčí 12, Tel: 602 202 631

Restaurace La Republica přichystala na oslavu svátku Sv. Valentýna speciální romantické 3 chodové menu. Zauzená kachní prsíčka se salátem z červené čočky, do růžova pečená vepřová panenka s topinamburovým pyré a silnou telecí šťávou
a lehký čokoládový dortík s domácí višňovou marmeládou a sherry.

Cena za osobu: 650 Kč

Restaurace Na Krásné vyhlídce, 14. 2. 2017
Praha 8, Na Dlážděnce 35, Tel: 603 865 100

Restaurace Na Krásné vyhlídce přichystala jako tradičně valentýnské 3 chodové menu naostro. Carpaccio z tygřích krevet s koriandrem a chilli, dančí hřbet v madeirském víně s omáčkou z chilli a čokolády nebo pečené prsíčko z perličky s omáčkou z chilli a šalvěje a fíkové créme br?lée s jahodovou zmrzlinou a horkou chilli čokoládou.

Cena za osobu: 495 Kč

Restaurace Hrnečku vař, 13. 2. - 15. 2. 2017
Praha 7, Janovského 919/36, Tel: 720 039 949

Holešovická restaurace Hrnečku vař připravila speciální 3 chodové valentýnské menu. Vepřová panenka plněná uzeným lososem a chřestem, kuřecí supréme
a čokoládový fondant s citrónovým sorbetem.

Cena za osobu: 575 Kč

Restaurace & bar Crystal, 14. 2. - 19. 2. 2017
Praha 1, V Kolkovně 7, Tel: 607 337 337

Restaurace Crystal Bar připravila na Valentýna speciální 3 chodové menu. Tygří krevety na grilu s rukolovým salátem nebo carpaccio z červené řepy s gratinovaným kozím sýrem, hovězí svíčková s plátkem foie gras s lanýžovým pyré nebo grilovaná treska s citrónovou omáčkou a malinový mousse s ovocem nebo čokoládový fondant s ořechovou žmolenkou.

Cena za osobu: 940 Kč

Restaurace Altány Kampa, 14. 2. 2017
Praha 1, Nosticova 2a, Tel: 257 007 681

Restaurace Altány Kampa přímo u vody na Čertovce připravila na den Sv. Valentýna speciální 3 chodové menu. Bresaola s limetkovou emulzí, kachní prso s omáčkou
z červeného vína a čokoládové profiteroles s čerstvými jahodami a mátou.

Cena za osobu: 725 Kč

La Bottega Gastronomica, 14. 2. 2017
Praha 2, Ondříčkova 17, Tel: 222 725 514

V italském bistru Gastronomica La Bottega na Vinohradech připravili romantické
4 chodové menu. Ravioli plněné pěnou z červené řepy a kozím sýrem, šafránové risotto s kalamáry, krevetami, slávkami a chobotnicí, grilovaný candát s fenyklovým salátem a pomerančovým dressingem a čokoládový dezert

Cena za osobu: 850 Kč

srdce z čokolády, Valentýn

jahody se šlehačkou

variace zákusků

Ústřice

Koktejl Broken Heart,  La Casa Argentina

Valentýnský dort v restauraci hotelu Hilton

© 2008-2017 Restaurant-Guide
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autora a vlastníka stránek

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz